Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A hagyományos körömlakk...

A hagyományos körömlakk esetében használható UV lámpa?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy ha hagyományos körömlakkot használok és UV lámpa alá teszem, hamarabb megköt, vagy nem történik semmi, esetleg kifejezetten rosszat tesz

2012. ápr. 14. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tesz semmit.
2012. ápr. 14. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
semmi értelme.
2012. ápr. 14. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Gyorsabban szárad, de baja nem lesz! Tudom, hiszen festettek már nekem körmöt, amit a Uv-s lámpájú szárítóba tettünk.
2012. ápr. 14. 22:54
 4/5 anonim ***** válasza:
ott nem az uv-tól száradt gyorsabban, hanem a lámpába van ventillátor, és attól.
2012. ápr. 15. 09:16
 5/5 anonim ***** válasza:
A körömlakk nem megköt, hanem megszárad. Az UV fény semmit nem csinál vele, az az épített zselés műkörömhöz kell, mert a zselé csak UV fényben köt meg. A körömlakknál nem mész semmire UV-ben.
2012. ápr. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!