Konzervatív anyukák! Ti megengednétek a 15 éves lányotoknak egy második fülbevalót mindkét fülébe, ha például kitűnő lenne a bizonyítványa, úgy, hogy 3-as,4-es tanuló?
Figyelt kérdés
(Konzervatív alatt azt értem, hogy nem engedik a piercinget, fültágítót, tetoválást, a plusz fülbevalót eddig, de haladtok a divattal és engeditek a lányotokat is)
Válaszaitok előre is köszönöm, és más véleményét is szívesen meghallgatom, ha normális.
2012. ápr. 14. 14:41
11/13 anonim válasza:
12 éves vagyok és nekem már 2 fülcsivalóm van az egyik fülcsimben.
12/13 anonim válasza:
az én barátnőmnek az egyik fülébe 2 a másikba 3 fülbevaló van +köldök és nyelv piercing 13 évesen. Tudom h ez valakinél kicsit morbid de az a legfontosabb hogy neki tetszik és mellesleg nekem is. Egy 15 éves lánynález szerintem természetes meghát az ő teste azt csinálk vele amit akar. Ha ez tetszik neki akkor miért ne? pláne 15 évesen. és ennek semmi köze a jegyekhez.
13/13 anonim válasza:
Tudom, régi de nekem 11 évesen lövették a jobb fülembe a második lyukat. Ha 11 évesen lehet, akkor 15 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!