Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy kozmetikus tanuló felkért...

Egy kozmetikus tanuló felkért sminkmodellnek. Szerintetek mennyi pénzt lehet ezért kérni? A vizsgamodellje is én lennék. Köszönöm.

Figyelt kérdés

2012. márc. 12. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semennyit. Engem egyszer műkörömépítő tanuló kért fel modellnek, bár igaz, hogy nem fogadtam el, mert nem szeretnék műkörmöt, de biztos, hogy nem kérnék érte pénzt.
2012. márc. 12. 12:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem illik ilyenért pénzt kérni, örülj, hogy szépen kisminkel, és ennyi. Én ingyen is elvállalnám.
2012. márc. 12. 12:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem illik......egy kozmetikus által elkészített smink is kb. 3000 lenne, tehát kapsz valamit amiért elmész, pofátlanság lenne még külön pénzt is kérni!
2012. márc. 12. 12:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Illetlenség pénzt elkérned ezért. Én egyszer elvállaltam ezt bár a vizsgamodellje már nem én voltam. A lényeg az hogy szépen kisminkelt meg minden. Aztán hálából ő segített később nekem.
2012. márc. 12. 12:35
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Még te akarsz pénzt kérni tőle,azért mert szépen kisminkkel?

Jézusom hova fajul a világ...

2012. márc. 12. 12:55
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Azért nehogy már a kérdező legyen hibás, ha neki nem fontos a smink és ingyen nem akarja erre az idejét áldozni...
2012. márc. 12. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekért nem szoktak pénzt kérni,mert nem illik..Én hajmodell voltam fodrász tanulónak anno,de pénzt nem kértem érte..megsem fordult vna a fejembe.
2012. márc. 12. 14:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam h pénzt lehet kérni,mert több ismerősöm is mondta. Másik,h csomó időm rááldozom,utazgatok,ezért is gondoltam. Modell barátnőm is azt mondta h szoktak ezért valami díjazást kérni. Köszönöm.
2012. márc. 13. 06:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Modell barátnőd hivatásként csinálja ezt, vagy legalábbis pénzért, mert MODELL. De ha te egy átlagember vagy, akkor szívesség, hogy megcsinálják. Egyébként nem szoktak tanulók sminkeléésért pénzt kérni, mert ha te nem akarsz rá áldozni időt, akkor szépen NEM-et mondasz. Talál másik húsz lányt akit viszont érdekel az ingyen smink.

Ez így szokás. Ha ekkora áldozat neked, akkor szépen nemet mondasz és felkérhet mást, jobban jár mert nem kell megfizetnie egy olyan dolgot neked, amiért másik lányok nem kérnének egy fillért sem.

Ha profi modell lennél és csúcsúpofijú bálvány, akit meg kell fizetni, az más. De mivel nem vagy modell, csak egy átlag lány, ezért nem illik pénzt kérned a "munkáért".

2012. márc. 13. 09:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ennyit szerettem volna tudni.
2012. márc. 13. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!