Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy kozmetikus tanuló felkért...

Egy kozmetikus tanuló felkért sminkmodellnek. Szerintetek mennyi pénzt lehet ezért kérni? A vizsgamodellje is én lennék. Köszönöm.

Figyelt kérdés

2012. márc. 12. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

pff, nem semmi vagy!

akkor ne utazgass, ne válalld el! Örülhetnél, hogy felkért, és csinál neekd szép sminket... midnenhol csak a kapzsiság megy..

2012. ápr. 7. 19:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Előre is szeretném tisztázni, hogy még sosem voltam semmilyen modell, pláne nem tanulóknak, de szerintem menj el úgy, hogy nem kérsz semmit. Lehet, hogy majd Ő fog felajánlani neked egy összeget. Megjegyzem szerintem ilyenkor is illendő visszautasítani, vagy legalább is felezni. (Azaz, ha ő azt mondja, hogy ad 1000 Ft, akkor te mondd, hogy legyen inkább csak 500.) De ez már a te dolgod. Viszont csak úgy bejelenteni, hogy "na akkor 2000/alkalom" elég nagy tapintatlanság.
2013. márc. 14. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!