Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mivel lehet leszedni a zselés...

Mivel lehet leszedni a zselés műkörmöt a k. reszelőn kívül?! FONTOS!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 18:50
 1/10 anonim ***** válasza:
csak reszelő vagy lenöveszted
2012. ápr. 12. 18:55
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

lent a körmöd tövénél próbálj alányúlni a másik körmöddel, esetleg fogpiszkálóval...levegősítsd fel, utána le tudod szedni. Vagy az oldalánál a fogaddal levegősítsd fel

én leszedtem így már nem egyszer, persze nem ez a legjobb, de ha gyorsba kell, akkor használható

2012. ápr. 12. 19:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan szedtem már le, mint a második válaszoló. Igaz, nem lenne szabad, nem tesz túl jót a körmöknek, de ha kell, akkor kell.
2012. ápr. 12. 19:12
 4/10 anonim ***** válasza:
én középen körömcsipessze belávágtam és onnan lefeszegettem
2012. ápr. 12. 19:22
 5/10 anonim ***** válasza:
57%

A feszegetés a leggázabb dolog, amit tudtok tenni a körmeitekkel! Csak aztán nem kell csodálkozni, ha még 3-4 hónap múlva is papírvékonyak, mert lekaptátok a műkörömmel a saját körmötök felületének a felét. Nem mellesleg, ha mondjuk beszakad, be is gyulladhat.

Le kell reszelni, más lehetőség nincs. Mondjuk ajánlhatom még a kisbaltát is, de az fájdalmas azért.

2012. ápr. 12. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:

igen velem pl már előfordult h szedtem le a műkörmöm és így..hupsz,itt maradt a kezemben!Ellenben a kisbaltát mindenképpen ajánlanám.

-.-'

2012. ápr. 12. 19:51
 7/10 anonim ***** válasza:
45%

En koromreszelovel szepen oldalt vagy alulrol alalevegositettem.

A lenyeg hogy ne eroltesd nagyon. Jonni fog az magatol csak picit haladj elore mindig.

Ha erzed hogy tepi akkor lassitsd es "tagitsd" a levegos reszt, mintha hintaztatnad a felig lejott kormod hogy jobban eleresszen.

En multkor igy szedtem le.

Ok igy is tepett belole, de ha szansz ra idot es nem erolteted tul gyorsan nem veszes.

Utana bekenten erosito lakkak.

Meg koromapolo olajjal.

Par nappal kesobb meg leszedtem a lakkot azzal a kormos bufrerrel simara fenyeztem, es mar tokre vallalhato.

Egyebkent nyilvan egy kormos jobban megcsinalja de ezt sos ugykodtem.

2012. ápr. 12. 23:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Állítólag acetonos körömlakklemosó leoldja.
2012. ápr. 13. 13:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Zselét NEM oldja semmi!!!!
2012. ápr. 13. 13:48
 10/10 anonim ***** válasza:
az utolsó előtti előtti nagyon jól leírta,így lejön szépen felesleges több ezer forintot kidobni a leszedésért!
2012. ápr. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!