Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Menyire fájdalmas egy tetoválás?

Menyire fájdalmas egy tetoválás?

Figyelt kérdés
kicsit fáj-e vagy nagyon!vagy melyik rész nem anyire fájdalmas pl. icipicit fáj!vagy egy hasi rész,fájdalmas-e?mert én félek fájna nekem ha tetoválnék
2009. jún. 17. 16:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ezt így senki nem tudja előre megmondani neked, mindenkinek más az érzékeny pontja. Nekem hátul a nyakam és a hátam között van valahol. Volt olyan rész ahol marhára fájt, de olyan is ahol egyáltalán nem éreztem semmi fájdalmat. Nekem legjobban a gerincemnél fájt. Viszont ha esetleg színeset szeretnél nyugodtan vállald be, a színezés sokkal kevésbé fájdalmas mint a kontúr. :)
2009. jún. 18. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

az fasza hogy engem is aki azt írta nem fájt azt lepontoztátok meg egy másik válaszolót is teljesen lenulláztatok.

nevetségesek vagytok

szánalom undorítóak vagytok pfffffffffffffffffffffffff

beszari kis suttyók

2009. jún. 22. 21:22
 13/13 anonim válasza:

nekem van tetoválásom,és nem fájt,de elég kellemetlen volt.

amúgy a fájdalmat 3 csoportba rakjuk.

1-kellemetlen

2-érzékeny

3-nehezen viselhető

a has környék kettes szint,tehát szerintem kibírható.Ismerősömnek a hasára van..és aztmondta,hogy kellemetlen volt,mint minden tetoválás,de nem vészes.

Ha gondolod,csináltasd meg. :)

tényleg kibírható.

2010. júl. 29. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!