Menyire fájdalmas egy tetoválás?
Figyelt kérdés
kicsit fáj-e vagy nagyon!vagy melyik rész nem anyire fájdalmas pl. icipicit fáj!vagy egy hasi rész,fájdalmas-e?mert én félek fájna nekem ha tetoválnék2009. jún. 17. 16:48
11/13 anonim válasza:
Ezt így senki nem tudja előre megmondani neked, mindenkinek más az érzékeny pontja. Nekem hátul a nyakam és a hátam között van valahol. Volt olyan rész ahol marhára fájt, de olyan is ahol egyáltalán nem éreztem semmi fájdalmat. Nekem legjobban a gerincemnél fájt. Viszont ha esetleg színeset szeretnél nyugodtan vállald be, a színezés sokkal kevésbé fájdalmas mint a kontúr. :)
12/13 anonim válasza:
az fasza hogy engem is aki azt írta nem fájt azt lepontoztátok meg egy másik válaszolót is teljesen lenulláztatok.
nevetségesek vagytok
szánalom undorítóak vagytok pfffffffffffffffffffffffff
beszari kis suttyók
13/13 anonim válasza:
nekem van tetoválásom,és nem fájt,de elég kellemetlen volt.
amúgy a fájdalmat 3 csoportba rakjuk.
1-kellemetlen
2-érzékeny
3-nehezen viselhető
a has környék kettes szint,tehát szerintem kibírható.Ismerősömnek a hasára van..és aztmondta,hogy kellemetlen volt,mint minden tetoválás,de nem vészes.
Ha gondolod,csináltasd meg. :)
tényleg kibírható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!