Fájdalmas a tetoválás?
Figyelt kérdés
Vállamtól könyékig akarok körbe szögesdrótot. Hátul ahol vékony a bőr nem fog rohadtul fájni?2011. jún. 1. 18:15
2/4 anonim válasza:
persze, mivel beléd varrják a cuccot
3/4 anonim válasza:
Nekem nem fájt és eddig még senkitől sem hallottam, hogy fájt volna neki. Szóval ne dőlj be azoknak akik be akarnak paráztatni. Nekem a vállamon van és maximum a vállam tetején volt kicsit kellemetlen ahol nincs izom a bőr alatt csak a csont. De fájdalamas ott sem volt csak kellemetlen picit. A többi részén pedig kifejezetten jó érzés volt.
4/4 anonim válasza:
Csak az mondja, hogy fáj, akinek nincsen.
Epillálás pl sokkal jobban fáj:-D
Nekem a karomon meg a derekamon van, egyedül a derekamnál mikor a közepét csinálták, az kicsit kellemetlen volt, de nem kimondottan fájdalmas.
(Szülési fájásokkal össze sem hasonlítható, csak úgy eszembe jutott:-D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!