Menyire fájdalmas egy tetoválás?
Hát érzed én az elején picit rosszul lettem mert beijesztettek, ki lehet bírni...
28/f
én tavaly előtt nyáron csináltattam és nem fájt egyáltalán a lapockámon van.
szerintem ha jó helyre mész csináltatni akkor nem szabad h fájjon
csak azért kérdeztem,mert nekem soha nem volt tatoválásomm,és kérdeztem hogy nem-e fáj,hasi résznél az fájos-e?
20/L
A második írónak mondanám, hogy a "nem fáj vagy hogy fáj", az nem a tetováló szalontól függ, és nem is a tetoválótól.
Hanem mindenképpen fáj, én úgy vagyok vele, hogyha nagyon akarok valamit, akkor nem érdekel hogy mennyire fáj.
22/L
ne is haragudj aki azt irta h hazudik az aki azt mondja nem fáj.
képzeld el nekem egyáltalán nem fájt mikor a lapockámra csináltattam akkor voltam19 éves (Lány)vagyok
És nem fájt
A tetkós is azt mondta nekem hogy ha profi ember csinálja nem szabad hogy fájjon
nekem nem is fájt viszont egy szimpla epilállástól könnyezni szoktam
de mindenki azt hisz amit akar
és mindenkinek más ez sztem
utcsó vagyok
azt még hozzátenném hogy nem fogok vitatkozni itt veled azon hogy fáj e vagy sem
már bocs de miért hazudnék ???
nem lehet elhinni hogy nem fáj???
Hát,nekem van egy a vádlimon(egy viszonylag nagy)ami nem volt kellemes,de nem volt vészes a fájdalom mértéke.
Viszont amit tavaly csináltattam a csuklómra...huh,hát nem az sem volt kellemes,és jobban fájt mint az első.(valószínüleg mert nagyon vékony a csuklóm és a bőr is...)
Valószínű,hogy a fájdalom mértéke attól is függ,hogy mennyire parázol tőle.Én be voltam tojva az elsőnél,és nagy megkönnyebülés volt hogy nem is olyan vészes!Tehát:
Félj:) és akkor majd meglepődsz hogy nem is vészes! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!