Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Menyire fájdalmas egy tetoválás?

Menyire fájdalmas egy tetoválás?

Figyelt kérdés
kicsit fáj-e vagy nagyon!vagy melyik rész nem anyire fájdalmas pl. icipicit fáj!vagy egy hasi rész,fájdalmas-e?mert én félek fájna nekem ha tetoválnék
2009. jún. 17. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

Hát érzed én az elején picit rosszul lettem mert beijesztettek, ki lehet bírni...

28/f

2009. jún. 17. 17:00
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

én tavaly előtt nyáron csináltattam és nem fájt egyáltalán a lapockámon van.

szerintem ha jó helyre mész csináltatni akkor nem szabad h fájjon

2009. jún. 17. 17:01
 3/13 A kérdező kommentje:

csak azért kérdeztem,mert nekem soha nem volt tatoválásomm,és kérdeztem hogy nem-e fáj,hasi résznél az fájos-e?

20/L

2009. jún. 17. 17:10
 4/13 anonim ***** válasza:
67%
Az hazudik aki azt mondja nem fáj, nekem is van jól tűröm a fájdalmat és mégis fájt, a helyben viszont egyetértek csak is jó helyre menj
2009. jún. 17. 18:01
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
egyértelmű, hogy fáj, pedig én bírom a fájdalmat. De ez a test különböző helyein változó. Nekem pl. a lábfejemtől a bokám föléig van egy minta ami szinte kontúrozásból áll, és ott ugye csont és bőr van. Szóval aki azt mondja, hogy nem fáj az nem mond igazat. 22/L
2009. jún. 17. 19:26
 6/13 anonim ***** válasza:
32%

A második írónak mondanám, hogy a "nem fáj vagy hogy fáj", az nem a tetováló szalontól függ, és nem is a tetoválótól.

Hanem mindenképpen fáj, én úgy vagyok vele, hogyha nagyon akarok valamit, akkor nem érdekel hogy mennyire fáj.

22/L

2009. jún. 17. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
42%

ne is haragudj aki azt irta h hazudik az aki azt mondja nem fáj.

képzeld el nekem egyáltalán nem fájt mikor a lapockámra csináltattam akkor voltam19 éves (Lány)vagyok

És nem fájt

A tetkós is azt mondta nekem hogy ha profi ember csinálja nem szabad hogy fájjon

nekem nem is fájt viszont egy szimpla epilállástól könnyezni szoktam

de mindenki azt hisz amit akar

és mindenkinek más ez sztem

2009. jún. 17. 21:03
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

utcsó vagyok

azt még hozzátenném hogy nem fogok vitatkozni itt veled azon hogy fáj e vagy sem

már bocs de miért hazudnék ???

nem lehet elhinni hogy nem fáj???

2009. jún. 17. 21:06
 9/13 A kérdező kommentje:
de hasi résznél fájos-e?
2009. jún. 18. 10:46
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát,nekem van egy a vádlimon(egy viszonylag nagy)ami nem volt kellemes,de nem volt vészes a fájdalom mértéke.

Viszont amit tavaly csináltattam a csuklómra...huh,hát nem az sem volt kellemes,és jobban fájt mint az első.(valószínüleg mert nagyon vékony a csuklóm és a bőr is...)

Valószínű,hogy a fájdalom mértéke attól is függ,hogy mennyire parázol tőle.Én be voltam tojva az elsőnél,és nagy megkönnyebülés volt hogy nem is olyan vészes!Tehát:

Félj:) és akkor majd meglepődsz hogy nem is vészes! :D

2009. jún. 18. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!