Gáz ha egy csajnak nyelvpiercingje van?
Igen,undorító,ha valaki állandóan mutogatja. Amúgy nem..nekem is van. És pont azért rakattam oda, mert egyrészt tetszik, másrészt nem feltűnő és csak az látja,akinek meg akarom mutatni. Nem menőzésből tetettem be,hanem mert szeretem,hogy ott van. A hülyeségek meg..áh..lenyelni??? Az nyeli le,aki maszekkal csináltatta vagy leszedegeti a golyót róla..az meg is érdemli. Fogkiverés..ahhoz meg tehetség kell..
Én teljesen normálisan beszélek tőle, nem is érzem,hogy ott van. Tehát nem tudom, mi benne az undorító,ha nem is látszik, nem lehet észrevenni. Akinek undorító meg nem csináltat. Ennyi.
20/L
Nekem van! A pasik imdáják.Sokkal izgisebb így csókolózni.
Nem marad benne kajadarab.
Hát eléggé fáj, de én még 14éves koromban csináltattam egy (azért tapasztalt)barátnőmmel érzéstelenítő nélkül, mert neki épp elfogyott :D:D:D Egy profinál, meg se érzed.
Nem olyan mint pl. egy ajak pc, mert ha kiveszed és nem szépen forr össze nem kell takargatnid egész életedben, mert nics olyan látható helyen.
Sok tévhit van, hogy nem érzed az ízeket stb...na ez is hülyeség:D
Kb. 3 napig nem tudsz rendesen enni mert picit fel van dagadva, de az is simán túlélhető.
Amúgy gusztustalannak tartom a piercingeket, de ezt sose bánnám meg.
Szerintem hajrá! ;)
Nem gáz szerintem, de azért vigyázni kell vele, mert sok bajt is okozhat.
Én imádom a nyelvpc-m. Amúgy egy csomó tévhit van, amit kivétel nélkül azok szajkóznak, akik még csak nem is láttak nyelvpc-t. Szóval esélytelen, hogy kaja maradjon rajta, esélytelen, hogy ne érezz után ízeket, esélytelen, hogy beszédhibás legyél utána.
üdV:
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!