Gáz ha egy csajnak nyelvpiercingje van?
Ronda és gusztustalan...
Ráadásul még beszélni sem tud az illető, mert állandóan nekicsapódik a fogának (hallottam már, hogy kiütötte a nyelvpierciengjével a saját fogát!)...
El sem tudom képzelni, hogyan lehet ezzel ENNI : mindig arra kell figyelni, hogy le ne nyelje a kajával együtt?
Nem tudom, de nekem sem a szemöldökön, sem az orrban, sem az ajkakon, sem az arcon máshol nagyon nem tetszik (közönséges!), de a nyelvbe tett egyenesen brutális!!! :-P
Szerintem az a gáz, hogy megkérdezed. Nekem is van, amikor megcsináltattam mindenki mondta, hogy undortó, de tényleg, 1-2embernek tetszett csak, én meg olyan szinten leszartam, hogy nah :D. Én már ezt nagyon-nagyon szerettem volna régóta, és mikor megcsináltattam ááá :D Imádtam.
Persze mindenki jött azzal, hogy majd nem tudok beszélni, meg a kaja odaragad... kb csak kiröhögtem őket, mert mindig az pofázik, akinek nincs, ő mindent jobban tud. Nah az ilyeneknek kicsapom a nyelvem, és ilyenkor jön az, hogy fúúúúúúúúúj, azt el is terelődik a téma. Most mit veszekedjünk? Nekem tetszik, azért csináltattam, más meg ne szóljon bele, nem az ő nyelvét szúrattam át.
köszi a kommenteket :)
utolsónak igaza van tényleg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!