Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tescoban lehet-e kapni essence...

Tescoban lehet-e kapni essence termékeket? Pl: alapozó

Figyelt kérdés
tudom hogy dm.ben lehet kapni de az it nincs:( drogériákban is neztem és semmi essence termék nincs :@
2012. márc. 29. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgytudom, hogy tescoban csak miss sporty van az olcsóbb kategóriában
2012. márc. 29. 12:54
 2/5 anonim ***** válasza:
miért akarsz mindenáron essence-t??? annyi jó márka van amúgy meg én nem tudom hogy Filakovoban milyen a tesco nézd meg lehet h van lehet h nincs.
2012. márc. 29. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs. Esetleg rossmann, müller? Ha olcsóbbat szeretnél, akkor nézz az avonban. Biztos van ismerős, aki ezzel foglalkozik. Jó akciói szoktak lenni.
2012. márc. 29. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Tescoban én még sosem láttam, de egy szűk, gyérített kínálat pl. van az Auchanban (én a Szigetszentmiklósiba járok, de biztos a többiben is így van)
2012. ápr. 2. 15:27
 5/5 anonim válasza:
így van essence szerintem csak rossmanban, Tescoban nincsen.
2012. ápr. 19. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!