Púder vagy alapozó?

Figyelt kérdés
szerintetek melyik a jobb? és melyik rosszabb az arcnak?
2012. márc. 27. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
22%
mindkettő felesleges
2012. márc. 27. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
ha zsíros, akkor inkább púder, száraz bőrre alapozó. De tényleg az a legjobb, ha egyikre sincs szükség, vagy inkább csak alkalomra.
2012. márc. 27. 21:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt használom a kettőt, mivel az alapozót valamivel le kell fixálni, hogy ne fényesedjen át és ne mozduljon el, a nap végéig tartós maradjon.
2012. márc. 27. 22:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát, igazából ha bőrtípusodnak megfelelő alapozót választasz, akkor olyan sokat nem ront a helyzeten.

Én most, hogy itt a jó idő, akkor már nem is használok alapozót, hagyom hadd örüljön a bőröm, hogy lélegezhet, viszont télen szoktam használni, mivel a hideg meg a szél ellen nem igazán elég egy sima hidratáló, és így jobban védve van a bőr a külső hatásokkal szemben.

A púderrel ugyanez a helyzet, hogy bőrtípusnak megfelelőt kell választani. Viszont ha azt nézzük önmagában felvive mind a 2 közvetlenül éri a bőrt, tehát nagyon nem mindegy a minőségük, és az összetételük. Egy rossz összetételű púder önmagában felvive pl sokat ronthat a bőrön, szintúgy egy alapozó is.

2012. márc. 28. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!