ALAPOZÓ GOND! Mit csináljak?
2hetente radírozd le az arcodat(persze havi 1x minimum legyen kitisztítva is rendesen!).Ettől simább lesz az arcd és bármit is használsz majd nem fog darabokban összejönni benne az alapozó v a púder.Alapozás előtt pedig mindig kenj fel az egész arcodra egyenletesen valami hidratálót(nekem a garnier brregeneráló jött be a legjobban,pici tégelyes,olyasmi mint a nivea kék tégelyes árban..3-400ft max).Ez egy egyenletes réteget képez a bőrödön amire egyenletesen kerül rá az alapozó.Affinitone-t pedig nagyon ajánlom,az tényleg jó márka.
Lehet vmi mattosabbat is kipróbálhatnál.(pl manhattan)
Szerintem nem eléggé hidratált a bőröd. Abból gondolom, hogy az enyém is pont ilyen, zsírosodásra hajlamos, de a felszíne meg vízhiányos. Sajnos jó hidratálót nem tudok ajánlani(talán csak a garnier pure A-t), mert én is keresgélem a megfelelőt.(ezt sajnos nálunk nem lehet kapni, de eddig nekem ez vált be leginkább)
Ha nem lesz vízhiányos a bőröd, akkor a korrektor/alapozó sem fog annyira látszani.:)
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat :) Végül nagy nehezen rávettem magam a bb krémre, és azt kell mondjam hogy nagyon is jól tettem! Nem lett a bőröm se szárazabb, se zsírosabb, nem fed annyira mint egy alapozó, de szerencsére nagyobb pattanásom havonta 1-2 van,de azt amúgy se lehet teljesen eltüntetni... tehát ez pont elég arra, hogy a pirosságot és kisebb bőrhibákat elfedje, és a szemem alatti karikákat is halványítja. És ami a legjobb, hogy tényleg alig látszik, hogy alapozó van rajtam, nekem egyáltalán nem csomósodik össze. :D
Az arcápolásról annyit, hogy tonikozni meg arckrémezni szoktam. Havonta 1-2 alkalommal le is radírozom de az nagyon kiszárít, viszket, húzódik tőle a bőröm, szóval rögtön be is kell kennem krémmel, akkor már nincs semmi baja. Most mindenből az olcsóbb, Rossmann-os van, de látom mindenki jó véleménnyel van a Garnier termékekről, legközelebb , ha lesz rá pénzem olyat veszek :) köszönöm még egyszer a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!