Miért áll olyan furán rajtam a piros rúzs?
Szőke hajam van, világos bőröm, kékeszöld szemem, ha piros a szám akkor a szememen csak spirál van meg szemceruzával kihúzom meg arcpirosító, de olyan sápadt tekintetem van még is...pedig ilyenkor nem kéne a szemem annyira hangsúlyozni.
Tipp?
Nos, amint látható, akkor ez a szín bárkit lesápasztana, de mivel a képen látható lány színei eléggé erősek és sötétek, rajta talán nem annyira szembetűnő.
Szerintem sötét neked a rúzs.
Nem baj az, ha nem a klasszikus piros rúzst használod, én bizos vagyok benne, hogy egy árnyalattal világosabb és enyhén fuksziás beütésű rúzs jobban mutatna neked. Mivel nagyon haloványak a színeid, a most használt piros rúzs gondolom rikít az arcodon, emellett ha sötétebb árnyalat, akkor egyértelműen le kell hogy sápítson, hiszen minden szín eltörpöl mellette, és nagyon uralja az arcod.
Próbáld meg úgy hogy nem kikened a szád, hanem ujjbeggyel ütögeted a szádra, hátha akkor természetesebbnek, vagy kevesebbnek hat(összhatásilag).
Ha így sem jó, akkor próbálj valami "természetes színeidhez közelebb álló" színt keresni, vagyis kicsit csipkedd meg a szádat, és természetes fényben nézd meg tükörrel, hogy milyen színű a "kivörösödött" szád. (lilás, ciklámenes, bordós...) Na és akkor ilyen beütésű rúzst próbálj utána keresni.
Vagy ha van otthon más erősebb színű rúzsod, nézd meg hogy tudod-e keverni.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!