Avon színmegújító rúzs Fiery Red színben?
Figyelt kérdés
A mostani kampányban (2012/5.),62. oldalon található színmegújító Fiery Red rúzsnak tényleg olyan a színe mint a képen? Annyi rúzsom van már, de szinte minddel befürödtem, hogy nem ugyan olyan a színe mint a képen.....soknak még a közelébe sem ér:-D Érdekelne, ha valakinek van már, tényleg olyan a színe mint az újságban, vagy teljesen más?2012. márc. 26. 21:42
11/11 anonim válasza:
egyébként avon tanácsadó simán rendel neked rúzsmintát, én is volt, hogy egyszerre 12-t kértem és leültem a fürdőszobába, kipróbálgattam őket:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!