Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Avon színmegújító rúzs Fiery...

Avon színmegújító rúzs Fiery Red színben?

Figyelt kérdés
A mostani kampányban (2012/5.),62. oldalon található színmegújító Fiery Red rúzsnak tényleg olyan a színe mint a képen? Annyi rúzsom van már, de szinte minddel befürödtem, hogy nem ugyan olyan a színe mint a képen.....soknak még a közelébe sem ér:-D Érdekelne, ha valakinek van már, tényleg olyan a színe mint az újságban, vagy teljesen más?

2012. márc. 26. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ha ez az a zselés, akkor inkább ne vedd meg :D semmi színe...
2012. márc. 26. 22:00
 2/11 A kérdező kommentje:

Nem a zselés:) Arra gondolsz ugye, amin kívül zselé van, belül meg vékony csíkban a rúzs?:D Én erre gondoltam, csak már fiery red piros színben:

[link]

2012. márc. 26. 22:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Ezek nagyon jók ezek a rúzsok, valóban olyan színük van mint a képen. Nekem is van belőle, én megvagyok vele elégedve, még hidratál is.
2012. márc. 27. 08:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, akkor megnyugodtam, mert tegnap már megrendeltem:P:) Olyan kíváncsi vagyok, hogy hogyan fog állni:D Neked milyen színben van, kedves utolsó?
2012. márc. 28. 17:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Nude Perfection árnyalat van, mert én a semleges, illetve a halvány rózsaszín árnyalatokat kedvelem. Majd írd meg légyszi, hogy csalódtál-e benne, vagy bevált?
2012. márc. 28. 18:25
 6/11 A kérdező kommentje:

Megnéztem keresőbe a nude perfectiont, annak is gyönyörű és visszafogott színe van:) Alapjáraton én is halványrózsaszíneket, barack színeket használok, de most úgy döntöttem kicsit merészebb leszek:-)

Persze, hogy megírom milyen:) Lehet majd képet is teszek fel.. Valószínűleg péntekre már meg is jön*-*

2012. márc. 28. 20:21
 7/11 anonim ***** válasza:
Várom a választ:)
2012. márc. 29. 09:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Szia. Na milyen a rúzs??
2012. márc. 30. 18:46
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem kaptam meg ma sajnos:-(( Nagy valószínűséggel hétfőre meglesz, mert későn adtam le a rendelést, így már nem tudta nekem a hétre beszorítani:/ Pedig már annyira kiváncsi vagyok, hogy hogyan áll.
2012. márc. 30. 18:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Oké, sajnálom, de azért remélem hétfőn írsz:)
2012. márc. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!