Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek milyen ez a rúzs?...

Szerintetek milyen ez a rúzs? Hordható színe van?

Figyelt kérdés

Nem túl csillámos ? Nem kelt gagyi hatást ?

[link]

[link]

ui.: Tudom, hogy nincsen szép szám, ne írjátok le.

2012. márc. 25. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
ellenkezőleg nekem túl visszafogott a színe:) de amúgy szép,milyen fajtájú rúzs ez? egy babarózsaszínben elfogadnám:)
2012. márc. 25. 13:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez konkrétan essence rúzs. Méghozzá a 03-Sprakling Angel árnyalat. 300ft-os akcióban vettem -női logika-, nem tudom, hogy van-e még.
2012. márc. 25. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
egeen,nekemis van essence rúzs,abból vettem pont a babarózsaszínt amit füstös szemhez használok,háát nem a legjobb:) Én a NYC szájfény híve vagyok most, mivel szájfényhez képest meglepően tartós és nem gyengén jó színe van:)
2012. márc. 25. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Sép szád van. Nekem a rúzs túl csillámos, olyan mintha többet tettél volna fel a szádra, mint amennyit kellett volna.
2012. márc. 25. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
nekem tetszik,bár tényleg egy kicsit sok van belőle fent.
2012. márc. 25. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, csak vigyázz arra, hogy a bőröd ne csillogjon a szád körül.
2012. márc. 25. 17:53
 7/8 A kérdező kommentje:

Pedig nincs rajta felesleg.

Köszi !

2012. márc. 25. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon szép, nagyon szuper! Gyönyörű!!! Nagyon jól áll! Finom,elegáns, fiatalos! Hordd nyugodtan! Én is vettem a barnás árnyalatból 300forintért, sajnos ez a szín már elfogyott:-(
2012. márc. 25. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!