Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 19 évesen milyen szemránckréme...

19 évesen milyen szemránckrémet javasoltok?

Figyelt kérdés

bár még annyira nincsenek ráncaim de fontos a megelőzése,olvastam hogy Dobó Katának azért ninssenek a szeme körül ráncai mert már 18 éves kora óta használ erre krémet.

esetleg vmilyen házi gyógymod,modjuk olivaolaj.én ezt használom simnklemosáshoz.Irjatok

2009. jún. 14. 13:34
 1/9 anonim ***** válasza:

semmilyet. egyszer elkezded, akkor mindig használnod kell, mert ha abbahagyod, csúnya lesz a bőröd.

1 kozmetikus.

2009. jún. 14. 13:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Ez nem igaz, a szemranckremet megelozeskent hasznaljuk, tehat fiatalabb korban kell elkezdeni (21 ev kor korul), a mar meglevo rancokon nem segit, viszont a segitsegukkel valamennyire megelozhetoek a kialakulasuk.

Ez olyan,mint a botox, az is a fiataloknak ajanlatos,mert a rancok kialakulasat akadalyozza meg.

Egy plasztikai sebesz asszisztens

2009. jún. 15. 10:28
 3/9 anonim ***** válasza:

én kozmetikusként tanultam, te csak azért mondod, hogy a későbbiekben legyen kin elvégezni az ilyenfajta műtéteket.

De döntsön a kérdező.

2009. jún. 15. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

haha... miert tennek ilyet???

A kozmetikus nem egyenlo egy orvossal,aki sokkal intenzivebben ismeri a bor szerkezetet, valamint azt,h bizonyos, akar genetikabol adodo hatranyokon hogy lehet javitani.

De a legjobb pelda a noverem,aki 18 evesen elkezdte dugiban hasznalni Helia D szemranckremet,amit igaz idovel valtogatott mas markakra,de most 44 evesen 1-2 szarkalabon kivul semmi 1 db ranca sincs.

2009. jún. 15. 11:19
 5/9 anonim ***** válasza:
az lemaradt,h Anyukam kremet kezdte el hasznalni.
2009. jún. 15. 11:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Most akkor kinek higgyek? :D Engem s érdekel, mert az ominózus 21. évben járok. :)
2009. jún. 15. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:

van kifejezetten fiataloknak szemránckrém?vagy midnegy hogy miylet veszek?amúgy én olivaoljat kenek oda amikor lemosom a szemfestéket mert ugyebár azzal mosom le és olajos maarad egy kicsit,ugye attól nem lesz rosszabb a helyzet?

amúgy meg van benne vmi hogy jobb megelőzni ezért minél hamarabb el kell kezdeni a hidratálást oylan 19 20 év körül.

2009. jún. 15. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
En az asszisztens vagyok, vegyel szemkornyekapolo kremet,ami tartalmaz fenyvedot. Most neztem meg a neten, vannak olcsobbak is, pl az Avon. En szemely szerint a La Prairie Anti Aging Eye Cream SPF 15 -t hasznalok, de ez eleg draga. A fenyvedo a lenyeg benne,meg hogy kimeletes legyen a borhoz, mivel a szem kornyeken vekony,erzekeny a bor.
2009. jún. 15. 14:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez igaz mindenféle ránctalanító krémre.Inkább próbálj meg többet aludni,inni.Nézesd meg a szemed nem-e kell szemüveg.
2011. ápr. 30. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!