19 évesen milyen szemránckrémet javasoltok?
bár még annyira nincsenek ráncaim de fontos a megelőzése,olvastam hogy Dobó Katának azért ninssenek a szeme körül ráncai mert már 18 éves kora óta használ erre krémet.
esetleg vmilyen házi gyógymod,modjuk olivaolaj.én ezt használom simnklemosáshoz.Irjatok
semmilyet. egyszer elkezded, akkor mindig használnod kell, mert ha abbahagyod, csúnya lesz a bőröd.
1 kozmetikus.
Ez nem igaz, a szemranckremet megelozeskent hasznaljuk, tehat fiatalabb korban kell elkezdeni (21 ev kor korul), a mar meglevo rancokon nem segit, viszont a segitsegukkel valamennyire megelozhetoek a kialakulasuk.
Ez olyan,mint a botox, az is a fiataloknak ajanlatos,mert a rancok kialakulasat akadalyozza meg.
Egy plasztikai sebesz asszisztens
én kozmetikusként tanultam, te csak azért mondod, hogy a későbbiekben legyen kin elvégezni az ilyenfajta műtéteket.
De döntsön a kérdező.
haha... miert tennek ilyet???
A kozmetikus nem egyenlo egy orvossal,aki sokkal intenzivebben ismeri a bor szerkezetet, valamint azt,h bizonyos, akar genetikabol adodo hatranyokon hogy lehet javitani.
De a legjobb pelda a noverem,aki 18 evesen elkezdte dugiban hasznalni Helia D szemranckremet,amit igaz idovel valtogatott mas markakra,de most 44 evesen 1-2 szarkalabon kivul semmi 1 db ranca sincs.
van kifejezetten fiataloknak szemránckrém?vagy midnegy hogy miylet veszek?amúgy én olivaoljat kenek oda amikor lemosom a szemfestéket mert ugyebár azzal mosom le és olajos maarad egy kicsit,ugye attól nem lesz rosszabb a helyzet?
amúgy meg van benne vmi hogy jobb megelőzni ezért minél hamarabb el kell kezdeni a hidratálást oylan 19 20 év körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!