Van egy nagyon jó bordó körömlakkom, pénteken 14 leszek de nem merem kifesteni a körmöm mert félek hogy fognak szólni érte. Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm azt mondta hogy hozzám a világosabb színek illenek.De most hogy kamaszodok nagyon megtetszettek az élénk színek.2011. ápr. 5. 17:15
2/9 TWIO válasza:
Óvatosan, nálunk az általános iskolában nem engedik ezt meg :). Fesd, de figyelj, hogy hová mégy benne :).
3/9 anonim válasza:
kifestheted szerintem, de a suliba nálunk se engedik meg, sztem hétvégére fesd ki nyugodtan:)
4/9 anonim válasza:
Hát már szerintem nem igen szólnak a tanárok....max egy kettő kukacoskodó!:)
De szerintem hétvégére nyugodtan!:)
Megkérdezhetem milyen márka?:D Imádom az ilyen bordó, vörös, piros lakkokat! :)
20/L
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D
2011. ápr. 6. 19:26
6/9 A kérdező kommentje:
Passion a körömlakk márkája.
2011. ápr. 6. 19:26
7/9 anonim válasza:
19 éves vagyok de még én sem festem ki bordóra. Bár nem ismerem az egyéniségedett de a bordó az már nekem egy kicsit komolyabb lenne. Mit szólnál inkább a piroshoz? Sokkal fiatalosabb, lendületesebb?
8/9 anonim válasza:
Szerintem ezt ember válogatja. Ismerek olyat akinek a piros 33 évesen is merész! Én meg imádom szinte az összesett. Lehet feltünő, rikító, visszafogottabb... A bordó is ha egy szép árnyalat akkor miért ne! Ink ez, mint a fekete halál madár style! Bár szeretem a feketét, de a színesek nagyobb előnybe részesülnek!:)
9/9 A kérdező kommentje:
Annak a pirosnak nagyon jó szine van lehet hogy veszek egy olyat és majd inkább azzal festem ki :D
Köszi a komikat!
2011. ápr. 10. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!