Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » 11évesen a kék köröm szép...

11évesen a kék köröm szép vagy kifejezetten k**vás?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 23:20
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
92%

Mi kifestettük a körmünket, mikor kicsik voltunk, nem azért, mert jajj de trendi, hanem mert jó játszani anyu holmijaival, és mert színes, :D anyut sosem zavarta.

Amúgy suliba ne menj így, ha nem is szigorúak nem nézik jó szemmel, és egy ekkora gyereknek nem is illő (ez mondjuk hülye szó rá, de nem való általános iskolába, na)

Az én sulimban nagyon szigorúak voltak mindenféle festék szempontjából.

2009. jún. 14. 00:53
 12/32 anonim ***** válasza:
85%
23:31 azt ne mond, hogy te sosem borítottad magadra anyukád sminkkészletét, mert azt már én sem hiszem el :D
2009. jún. 14. 00:55
 13/32 anonim ***** válasza:
59%
Ha már úgyis le lettem pontozva azt is leírom én 12 évesen feketére festettem mindig a körmöm mivel rocker voltam, az se zavarta a kutyát se, sőt milyen menő voltam tőle hogy én meg mertem tenni... mások meg nem:) A szememet is festettem akkor már, attól is menő lettem a suliban:D :P
2009. jún. 14. 01:09
 14/32 anonim ***** válasza:
91%

Én emlékszem, pont ötödikes (azaz 11 éves) voltam az általánosban, amikor kitört a lányok közt a körömfestési láz, a leglehetetlenebb színekkel. volt egy lány, akinek feketék voltak a körmei, én még viszonylag szolidnak számítottam a kivizöld lakkommal. ez viszont valamiféle múló hóbort volt csak, pár hónap alatt le is csengett. a tanárok persze ki voltak borulva. miután elmúlt a körömfestés divatja az osztályban, nem is festettem a körmöm úgy kb gimnazista koromig. álszentég lenne tehát a részemről, ha azt mondanám, hogy ne fesd a körmöd, mert még kicsi vagy ehhez, de mégis azt javaslom, hogy ha rendszeresen festeni akarod a körmöd, azt valami nagyon-nagyon szolid színnel tedd.

(23, nő)

2009. jún. 14. 01:11
 15/32 anonim ***** válasza:
96%

Először is, véleményt kérdeztél, és voltak, akik elmondták a saját véleményüket (én is ezt fogom tenni), ha nem viseled a kritikát, az kellemetlen, lassan hozzá kéne szoknod.

Hozzáteszem, én is játszottam olyat, hogy kékre, pink színűre, feketére festettem a körmömet, de ezt csakis otthon, a brahi kedvéért, és utána jókat nevettünk anyával azon, hogy hogy nézek ki. Tehát a kék körömlakk semmiképpen sem k.rvás, hanem inkább gázos, és vicces :D

2009. jún. 14. 01:43
 16/32 anonim ***** válasza:
87%

hm....érdekes:)

Attól függ,hogy milyen kékkel fested,mert hogyha valami szolidabb színnel készíted,akkor szerintem nem lesz k*rvás.:)Nyárra pedig elfogadható.Régebben az én sulimba 9 éves kislányok feketére festették a körmüket,meg úgy viselkedtek,mintha 20 évesek lennének,hát elég vicces volt,és szánalomra méltó.Jól gondold meg,hogy viseled-e ezt a kockázatot,hogy mindenki kiröhög a hátad mögött.Persze az is elképzelhető,hogy jól fogsz vele kinézni.Ha már nagyonnagyonmuszáj,akkor keress valami visszafogottabbat,és figyelj arra,hogy szépen fesd ki,vagy kérj segítséget,és nézd,hogy mikor kezd lepattogzani!:D

2009. jún. 14. 08:21
 17/32 anonim ***** válasza:
82%

Én 14/L vagyok.

Szerintem nem k.vás csak gáz.

Kék???

Én évközben csak köröm erősitőt használok.Nyáron pedig csaK mISS Sporty-t hssználok,csillogosat de halványat.

A kék,vörös,fekete,sötét barna,zöld szóval ezek a harsány színek nem neked valók.

2009. jún. 14. 08:22
 18/32 anonim ***** válasza:
71%
én 11 vagyok,és ha vmi normális kék akkor én befestenén
2009. jún. 14. 10:11
 19/32 anonim ***** válasza:
67%
GÁÁZ. és undorító is. K*rvás abszolut nem leszel, de mindenki röhögni fog rajtad.
2009. jún. 14. 11:02
 20/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem,nem k**vás. Az,hogy mennyire gáz,szerintem attól is függ hogy milyen kék,mert pl.: más egy egy sötét árnyalatú metálkék köröm meg egy babakék.

Egyet tudnék javasolni,mégpedig hogy szánj egy kicsit többet a körömlakkokra,ha már elkezded,és ha kifested a körmöd,akkor csináld meg szépre! Neten lehet találni rengeteg körömlakk mintát,és egyszerű dolgokkal fel lehet dobni az unalmas egyszínű körmöt. :)

Pl.: a szüleim nekem nem engedik meg a feket körömlakkot mert igénytelennek tartják. Én viszont fogtam,a körmöm felét befestettem feketére,másik felét lilára,és a két rész közé átlósan húztam egy vonalat. Nemcsak hogy csomó dicséretet kaptam osztálytársaktól,de még a szüleim sem szóltak érte.

2009. jún. 14. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!