Ez a köröm szerintetek szép? Illetve hogy állna csak sima körmön (nem ilyen hosszún)?
2011. júl. 30. 12:39
1/7 anonim válasza:
Az, hogy szép, azt a te dolgod eldönteni. Neked tetszen, ne másnak. Az más kérdés, hogy jól állna e. Ha a saját körmöd alapból hosszabb (tehát a körömágyad) akkor nem lehet rossz, de szerintem kicsit összenyomja optikailag a körmöt. Pláne a vastag fehér francia hozzá.
2/7 anonim válasza:
Nemtudom kinézni hogy mit akar ez ábrázolni..vagy milyen minta ez..kicsit úgy néz ki mintha random össze lenne pacsmagolva. Meg egyébként szerintem ez a köröm még nem számít hosszúnak, csak eleve hosszú a körömágya(:
3/7 anonim válasza:
igen, szép, ráadásul a legtöbb ruhához megy!!
4/7 A kérdező kommentje:
Hát nekem ebből egy pandamaci jött ki, legalább is nekem úgy néz ki:D
a rövidebbet úgy értem, hogy a mintát normálisan a körmömre festem és enm hagyok sima átlátszó részt:)
Köszönöm a válaszokat!
2011. júl. 30. 13:37
5/7 hot_kiss válasza:
Szerintem egész körömre elég hülyén nézne ki és sajnos én sem szűrök ki belőle semmit, a találomra pöttyök után, nem tetszik.
6/7 anonim válasza:
Ja jó, így hogy mondtad nagyneheten ki tudtam nézni. Aranyos, de sztem rövid körmön nem nézne ki jól.
7/7 anonim válasza:
nem éppen a legjobb köröm amit életemben láttam !
de ha neked ez tetszik akk nyugodtan : )
szereintem még sima körmöm jobb is mint olyan osszún : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!