Szerintetek szép, ha díszítve van a köröm?
Én nem szeretem a díszes körmöket, inkább a természetességet favorizálom. Átlátszó körömlakk, szép, ápolt körmök -> szerintem ez a legszebb.
De ha már muszáj valamivel turbózni, akkor esetleg valami natúr színű körömlakkal.
A műkörmöket viszont utálom.
Ez még egész jól nézne ki, de sajnos ezen is nagyon látszik, hogy mű: [link]
Az ilyenek viszont egészen borzalmasak:
Belátom ezek szerint nem érthetően tettem fel a kérdést! Arra gondoltam, hogy szeretitek az olyan "díszített" körmöket, amelyek rajzolva vannak, nem az olyan óriási, ízléstelen díszekre gondoltam. Fúúj, ormótlannak tartom az olyanokat jómagam is...
Remélem így érthetőbb mire szerettem volna kilyukadni :)
Kedves kérdező, azért gondoltam, hogy nem az ilyen brutál díszítésekre gondoltál, nem is azért linkeltem be őket, csak elrettentő példaként. :D
Nem találtam normális képet, de gondolom az ilyen típusú díszítésre gondoltál: [link]
Szóval ami nem műköröm, nem is agyoncsicsázott, csak a sima körömfestéken egy más színnel oda van rajzolva valami stb.
Láttam már jópofákat, pl. domino körmöket, de továbbra is tartom, hogy a magam részéről jobban szeretem a visszafogott körmöket.
A diszítettekek inkább csak max buliba, nyaralásnál, de nem hétköznapokra képzelem én el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!