Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez a korrektor jo a szem alá?

Ez a korrektor jo a szem alá?

Figyelt kérdés

[link]

a karikák ellen ?? mert montak hogy ez csak pattanasok ellen van igaz ez? és hogy csak rosszabb lesz tőle a szem alatt

2012. márc. 24. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szem alá jobb lenne egy folyékony állagú korrektor. Jobban el tudod dolgozni és nem is gyűlik be a kis ráncokba.
2012. márc. 24. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy jó. Én is ilyesmit használok csak én a new york colortől. Nem gyűlik össze a ráncokba és szebb hatást ad. Amúgyis, szem alá még a sminkesem is ilyet tesz mindenkinek. :)
2012. márc. 24. 11:05
 3/5 Sugarpirate ***** válasza:

Szia !

Pont fordítva az igaz, mert ha pattanásra kened rá akkor még feltűnőbb és csúnyább a pattanás. De szem alá nyugodtan használhatod, szépen elfedi a karikákat.

Ajánlom még figyelmedbe az Essence cover stick korektort. Én ezt használom és nagyon jó !

Remélem tudtam segíteni :)

2012. márc. 24. 11:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :) tudtatok segiteni:) .. még ez az első korrektorom még1x köszi mindenkinek a válaszait:)
2012. márc. 24. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:

A pattanás elleni korrektort pattanásokra találták ki. Teljesen más bőr a szemkörnyéki és a többi(akár pattanásos) bőr. Ne kend fel szem alá, amit a pattanások leszárítására találtak ki, lehet benne szalicilsav, vagy akármilyen más antibakteriális erősen szárító anyag. A szemkörnyék alapból sokkal érzékenyebb, mint más terület az arcunkon így nem mindegy mit kenegetsz rá naponta.

Más korrektor(ami nem pattanásokra van kimondottan) az jó lehet szem alá, de ennek előbb utóbb a szemkörnyéki bőr látja majd kárát.

2012. márc. 24. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!