Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak hogy ne nézzek...

Mit csináljak hogy ne nézzek ki úgy mint egy maszk?

Figyelt kérdés
Néha szoktam alapozni, aztán púderrel lefedem. nagyon nagyon keveset. az a baj hogy nagyon vastagtagnak tűnik. meg olyan ronda az egész. :/
2012. márc. 21. 17:34
 1/6 anonim ***** válasza:
megfelelő alapozó, kísérletezni kell.: ) nekem essence alapozóm van,hab állagú, nagyon ajánlom...de mindenkinek más jön be. : )
2012. márc. 21. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
nekem inkább a púderrel van bajom, de köszi szépen :)
2012. márc. 21. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:

gondolom rossz a színválasztás, próbálkozz eltalálni a megfelelőt, ha magadtól nem megy, kérj segítséget.

na meg ne lámpafényben sminkelj soha, mert ott jónak látszik, aztán természetes fényben sok is, és más a szín is.

de ha maszkszerű, akkor a mennyiséggel is lehet baj szerintem. :S próbálkozz más eszközzel felvinni, hátha úgy jobb.

esetleg kicsit kevésbé fedő alapozót és áttetsző púdert használj.

2012. márc. 21. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
sztem az alapozó és a púder együtt alapban maszkhatású. én simán csak alapozót hsználok, és ugyanolyan szép a bőröm reggel és este is :P
2012. márc. 21. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

En alapozot avgy bb kremet es ra pudert szoktam, meg se maszkhatasu. Viszont lehet az is, hogy ful haj allbal nincs eleg szepen eldolgozva..vagy tenyleg sok. Elotte nem art neha arcradirozni vagy megtisztittani, attol is szebben hat.

Amit meg mar irtak, hogy a szine miatt is jelthet maszkhatast.

Milyen alapozot es pudert hasznalsz, ha megkerdezhetem??

Es miylen bortipusod van?

2012. ápr. 28. 00:34
 6/6 A kérdező kommentje:
folyamatosan letisztítom, kétnaponta radírozom. a BB krémtől csak fényes lett a bőröm. amúgy normál bőrtípusom van, max 1-2 eltévedt mitesszerrel. a szín világos, mivel a bőröm is szinte fehér. vanl'oréal, miss sporty és essence alapozóm. She, l'oréal púderem van
2012. ápr. 28. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!