Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Kicsit csinosabb? Különleges...

Kicsit csinosabb? Különleges alkalomra hogyan nézzek ki?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban élek a barátommal. Szilveszterkor jön hozzánk és barátnőméknél töltjük a szilvesztert. Hétköznapokban szőke kicsit göndörkés, van amikor egyenes mikor milyen kedvem van. Smink pedig így alapozó + púder + pirosító + szemhéjtus + szempillaspirál + szájfény.

Szeretnék szilveszterkor kicsit csinosabbnak tűnni, de nincs ötletem haj + smink + esetleg ruha téren. Ötletek?

2011. dec. 13. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia.Ezt elolvashatod,hátha segit:

[link]

Amúgy amik nekem tetszenek:

smink:

[link]

[link]

[link]

[link]

Haj:

(nem irtad milyen hosszú a hajad)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Youtuben amúgy rengeteg videót találsz sminkről/hajról,keresgélj,nagyon szépeket lehet találni. :) Majd ha még lesz időm,szivesen utánanézek én is.

Ha a sminkek közül megtetszett valamelyik,akkor szólj,megnézem,hogy a csaj blogján le van-e irva,az elkészitési mód. :)

2011. dec. 13. 19:15
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyonszépen köszönöm az a lilás egész jól néz ki és nem nehéz megcsibálni annyira és még hozzávalóm is van. az utolsó haj is passzol hozzám. amúgy hosszú hajam van, olyan hátközépig ér.
2011. dec. 13. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!