Holnap lesz az évfordulónk a párommal, és szeretnék csinálni neki valami igazán különleges menüt erre az alkalomra (szabadnapot kértem, hogy egész nap sütögethessek). Mit tanácsoltok?
Kedvenc ételei a bolognai spagetti, szecsuani csirke, húsleves, és francia hagymaleves, de ezeket most nem akarom, mert sokszor csinálom őket hétköznapokon is. Desszertnek imádja a tiramisut, az Esterházy-tortát és a csokis finomságokat. Ezek közül melyiket csináljam?
Köszi a segítséget.
Húsleves helyett készíthetsz ragut vagy becsinált levest, ugyanazok kellenek bele csak másként vágod fel. Vagy hagymalevest csinálsz, de cipóban tálalod, mit tudom én, most szív alakúra vágod hozzá a pirítós kenyeret! (Legalábbis én a tányérba pirítóst teszek, arra sajtot szórok és úgy szedjük rá a forró levest.)
A bolognait megcsinálhatod sütőben összesütve.
A Tiramisunak pedig keress a NET-en egy más változatát vagy nálunk nagy sláger most a Tiramisu golyók, a no-salty.hu oldalról szedtem a receptet.
Remélem, sikerül ihletet kapnod!
Bár, ha a férjem ülne most itt, ő azt mondaná neked: Mindegy, mit főzöl, csak pucéran tálald, esetleg egy szál kötényben! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!