Hol tudok ilyen fekete krémes szemhély púdert venni? És milyen márkát nézzek?
2011. máj. 27. 08:53
2/9 anonim válasza:
szia!
ha arra gondolsz amit legelső lépésként használ, akkor fekete géles szemhéjtus.
ilyet legolcsóbban az essence márkából kapsz :) 1000ft körül van az ára
3/9 anonim válasza:
és 4színben van, fekete, barna, lila, zöld
4/9 A kérdező kommentje:
Elsőnek annyit,h hogy ennyit én is tudok, nyugi, de a 2. válaszadónak köszönöm! :) Csak sosem figyeltem fel erre és most kipróbálom, puszi
2011. máj. 28. 16:24
5/9 anonim válasza:
Ha ennyit is tudsz, akkor miért nem sikerült leírnod?
6/9 anonim válasza:
valószínűleg nem tudta a pontos megnevezést..
ezért nem kell lenézni senkit mert nem tudja.
arra van ez az oldal hogy kérdezzünk, és ha tudunk segítsünk.
rosszindulatú megjegyzéseket leszólásokat meg tartsd magadban kedves 1.
7/9 A kérdező kommentje:
Amit nemtudok azt kérdeztem.
köszi az utolsónak, aranyos vagy. ;)
2011. máj. 31. 15:41
8/9 anonim válasza:
Én nem azt kritizáltam, amit kérdez, hanem ahogyan... Mivel ne már, hogy a szemhéjpúder szót nem ismerte.. De, csak leírni se tudja helyesen. Szövegértés 1.
9/9 A kérdező kommentje:
Upsz, ezt pont nem tudtam, de nem vagyok tudatlan ne oktass ki. :) Sokan nem tudják, h a muszájt pontos jvel kell írni, de fogadjunk újat mondok neked azzal, hogy a Légy szívest így kell írni. :) na puszi ne írogass többet nem rád voltam kíváncsi. (K)
2011. jún. 1. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!