Lehet belőle baj ha én lyukasztottam ki a fülem?
Figyelt kérdés
Ma lyukasztottam ki a fülemet és hát...nagyon de nagyon fájt bár ezt tdtam hogy nagyo fájni fog de félek hogy begyullad vagy vlami iylesmi azéert mert én csináltam...már a genny is ki jött belőle..kicsit rettegek hogy valami baj lehet :( Segítsetek!! :((2012. márc. 18. 14:44
1/4 anonim válasza:
hát ha már genny jön belőle, akkor nem hogy lesz baj, hanem már van is...
ügyes vagy, veregesd magad vállon a nevemben is
2/4 anonim válasza:
saját tapasztalatból mondom, hogy SOHA ne lyukaszd ki magadnak a füled. ha gennyezik, akkor gáz van.
3/4 anonim válasza:
Nincs gáz, csak begyulladt. Sokan szúrják ki a fülüket, még nem haltak bele. Mondjuk remélem, hogy steril tűvel csináltad és nem valami fiókból kihalászott zsákvarrótűvel...
Kenegesd betadine-nal, ha 2 nap után sem javul, menél dokihoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Bevettem egy gyulladáscsökkentő tablettát és semmi baja nem lett a fülemnek :D
2012. márc. 28. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!