Műkörömépítő - és lábápoló tanfolyamra szeretnék jelentkezni, megéri-, meg fogok élni belőle?
Látom utolsó, te aztán értesz hozzá! Ha elhiszed, ha nem, a vendégek nem mindig azt nézik, ki milyen jól dolgozik, hanem, hogy ki a legolcsóbb. Lehet, hogy az olcsó körmös 2000-ért dolgozik, de hetente kell visszajárni hozzá, mert addigra egy köröm sem marad fent, vagy már aznap letörik, stb. Az oké, hogy előre nem lehet tudni, hogy meg fog-e élni belőle vagy sem. De ha nekem nem hisz (ahogy te sem), akkor látogasson el több körmös fórumra, mindenhol ezt fogják írni.
Egyébként nem lebeszéltem a kérdezőt, hanem a feltett kérdésére válaszoltam. Ha akar, dolgozzon feketén, ha elég bátor hozzá. Alkalmazottként meg szinte lehetetlen elhelyezkedni, mert majdnem mindenhol vállalkozókat keresnek, akik a helyet bérlik, és befizetik a rezsit, esetleg az asztaldíjat.
Veled ellentétben én segítettem a kérdezőnek, leírtam a szomorú valóságot. Persze írhattam volna azt is, hogy persze, nyugodtan végezd el a több százezres tanfolyamot, hisz ha elkezdesz dolgozni, ez egy hét alatt megtérül, és milliókat lehet keresni egy hónapban. Vajon melyik válasz hihetőbb? (azt csak zárójelben megsúgom, hogy ha értelmezted volna a kérdést, akkor szegény kérdező tapasztalatokat és tanácsokat várt, amit tőlem megkapott, az már más dolog, hogy valaki elfogadja a valóságot vagy nem)
És nehogy már az legyen a legnagyobb bajod, hogy olyan kérdésekre merek válaszolni, amihez esetleg közöm is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!