Műkörömépítő - és lábápoló tanfolyamra szeretnék jelentkezni, megéri-, meg fogok élni belőle?
A 2000ftos körömből is meg lehet élni, ha feketén dolgozol. Nem azért esik le, mert olcsó, hanem azért, mert olcsón kell anyagot venni, hogy megérje, és az olcsó anyag viszont nem jó.
Szia!
Először is sok sikert és kitartást kívánok Neked.Én körmös vagyok,és nem álltatalak az eleje nagyon kemény lesz,akárki akármit mond.A kiadásokat Letti elmondta,ami esetleg segítség lehet,ha olyan kolleginád van,aki vállalja az alkalmi lejelentést,amit te naponta kifizetsz neki,ez úgy jó ha egy napra besűrítesz pár vendéget,ez mehet három hónapig utána viszont vállalkozóira lesz szükség.Amúgy gyönyörű szakma én imádom csinálni.A talpon maradáshoz pedig nekem a mesterem mindig azt tanácsolta hogy maradjak alázatos,szakmával emberekkel szemben egyaránt,és ne szálljak el hogy nekem ez csípőből megy mert mindig lesz mit tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!