Van egy Swarovski kristályos fülbevalóm. Ha lefestem átlátszó, színtelen körömlakkal azért, hogy ne hulljanak ki belőle a kövek, azzal kárt teszek az ékszerben?
Ne a felületét fesd be a körömlakkal, csak egy picikét kell oda kenni, ahol a kő a foglalattal érintkezik. Ha ezt két oldalon megcsinálod, az már tartja a követ, de a kő felülete érintetlen marad.
Pedro
Az eredeti Swarit márkaboltban garancia ellenében bárhol kicserélik, ha kiesik egy kő.
Ami ilyen utánzat, azt meg nem hívják swarovskinak.
2011-12-11 20:16!
Érdekes...párom eredeti Swarovskit vett (Budapest Árkádban található ékszerüzletükben)és nekem is kipotyogtak a kövek sorra...
Én bementem kicseréltetni és elküldtek a búsba a garanciámmal (2 hónap se telt el a vásárlástól számítva), azt mondták hogy én biztos vízbe dobtam, abba fürdök, abba alszom, és nem fogják kicserélni...
Egyrészt: milyen ékszer az amit 20.000ért vesznek és nem érheti víz mert kiesnek a kövek?
Másrészt: honnan veszi ő azt hogy én abban fürdöm, alszom, eszem?
Elkérik a több tízezreket aztán a garanciát meg cseszhetjük...
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!