Adnátok nekem pár sminktippet?
21 éves vagyok, csak a szememet szoktam sminkelni és színezett Labellot használok.
Alapozót, korrektort, egyebet egy évben kb. 2-szer használok, de akkor is kozmetikussal sminkeltetek.
Azonban eléggé egyenetlen az arcbőröm, a színe eléggé világos és sárgás, homlokomon, orromon zsírosabb a bőr, míg az orcákon száraz. Gondoltam rá, hogy kéne valami, amit minden nap tudok rá használni.
Ahhoz viszont se erőm, se időm, se türelmem, hogy nekiálljak alapozózgatni. Létezik olyan termék, amit úgy fel tudok vinni, mint egy arckrémet és jól fed? Muszáj púdert és korrektort használni?
A színezett hidratáló tényleg jó megoldás lehet!
Egyébként ne ijedj meg az alapozótól, nekem kb. 30 mp-et vesz igénybe, míg felteszem az arcomra, könnyű vele bánni. Mondjuk hab állagú alapozóm van, nem tudom a többivel több időt vesz-e igénybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!