Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Különböző anyagokból szoktam...

Különböző anyagokból szoktam csinálni kitűzőket, függönydíszeket, hajcsatokat, eddig csak magamnak, meg a barátoknak. Hogy és hol tudnám eladni őket? Ti mennyi pénzt adnátok ki érte?

Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:

-facebookon mondjuk képeket feltenni róla, akinek tetszik megrendeli.

-vatera

-bolhapiac

2011. jún. 26. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy néz ki, milyen anyagból van a kitűző stb (1000-1500-nál többet sosem adnék ki kitűzőért, azt is csak akkor, ha nagyon különleges, igényes és nagyon beletalál az ízlésembe). Egyébként meg amiket tudok ajánlani eladáshoz (bár gondolom, majd jön vki, aki még okosabb, mert én nem próbáltam neten eladni semmit):

-meskán és etsyn boltot csinálni

-facebook-oldal

-promózni facebook-on, esetleg ilyen sk-blogokon (akár külföldin)

-bolhapiac, tényleg :)

-vatera

-suliban nem szoktak nálatok vásárt tartani? vagy ahol laksz? ha igen, kérhetsz standot :)

2011. jún. 26. 18:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget! hát egyetemre járok és a hajcsatok, a virágok, meg a masnik nem túl "menők" huszonéves körben, de a fodrászok segítenek :)
2011. okt. 27. 09:18
 4/5 anonim válasza:
én imádom az ilyesmi ketyeréket.én adnák érte akár 2000 ft-t is ha szép.
2013. júl. 10. 17:08
 5/5 anonim válasza:

eladhatod:facebook

jófogás

vagy nyiss egy blogot ( ottis megrendelhetik:)

2013. júl. 10. 17:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!