Átlagnők 90% miért abból áll a sminkje hogy fekete szemceruzával körbe húzza a szemét azt jónapot?
Kajak főleg az idősebbeknél látom ezt, fekete szemceruza alul felül, és ettől még nyúzotabbnak fáradtabbnak, hat a szem söt kiemeli ha piros pl a szem stb.
De valami borzasztó és kajak mindenkinél ez a fekete, nem a tusvonalról beszélek hanem krémes fekete szemceruza ami könnyen kenödik stb de legtöbbnél ezt látom.

Hogy néz ki szerinted egy hétköznapi smink, ami kész van 5 perc alatt?
Szerinted mi különbözteti meg a hétköznapi sminket az alkalmitól?
Miért irritál az téged, hogy ki hogyan sminkel?
Ki vagy te egyáltalán, hogy megítéled, hogy miért pont ilyet használnak?

Jelentem, szempillaspirált is használok mellette!
És attól, hogy neked nem tetszik nekem még megfelel. Ha beugrok egy kávéra, hogy dumáljak valakivel fél órát nem fogok ugyan annyi időt szánni a sminkre. Nem vagyok "idősebb korosztály", de úgy érzem, hogy sok smink nélkül is csinos tudok lenni

Én inkább nem sminkelek mint hogy igenytelen sminkbe legyek enyi.
Kinek mi.

7-es fogalmazási problémád van, kinek mit jelent az erős.
No makeup makeup stílus is lehet izléses!
De az a szint amikor maszatosan felkenve oda van hányva egy vonalka szemceruzával esku ilyen drogos hatása van.

Kérdező, miért nem vagy hajlandó válaszolni a 2. válaszban feltett kérdéseimre?
Te csak kritizálni tudsz. Az, hogy neked mi az igénytelen smink, bocsi, de rajtad kívül senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!