Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A szemceruzával hogy kell a...

A szemceruzával hogy kell a szempillák tövénél kihúzni a szemet?

Figyelt kérdés

Nem a vízvonalat szeretném kihúzni, hanem alatta.

Azt tudom, hogy alulról kell, de ilyenkor a szempillasor alá vagy fölé kell irányítani a ceruzát? Nem tudom jobban megfogalmazni sajnos, de talán értitek.

Illetve nem árt a szempilláknak, ha ott húzogatom a ceruzát?

2020. dec. 4. 08:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Jót nem tesz nekik, de elvileg nem törnek ki tőle.

Mi lenne ha ma este az egyik szemeden az egyik, másikon a másik technikával kipróbálnád te magad?

+Szerintem a legnagyobb lényeg az, hogy a külső sarokba több kerüljön, és befelé haladva egyre kevesebb.

+Szebb hatást érsz el, ha ceruza helyett szemhéj alapozót és szemhejpúdert használsz, és egy ecsettel kicsit elsatírozod. Természetesebb lesz a hatása, nem az a 2004 stílusú kemény vonal.

2020. dec. 4. 09:50
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi, kipróbálom.

Jól tudom, hogy amikor a szempillák tövénél dolgozunk a ceruzával, akkor igazából a szempillák között (is) kell húzogatni a ceruzát?

A vízvonalra azért nem szeretném, mert állítólag ott még kevésbé egészséges.

2020. dec. 4. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Majd' 20 éve húzom ott napi szinten, semmit nem változtatott a szempilláimon, én rajtuk húzom
2020. dec. 6. 16:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!