Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vegyek körömnyomdát? A...

Hol vegyek körömnyomdát? A internetes rendelésen kívül.

Figyelt kérdés
Debrecenben szeretnék venni, már nétem amugy vaterán teszveszen is ,de nincs hozzá lakk ráadásul egyik sem debreceni
2009. jún. 10. 18:36
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szia! Már írtam e-mailben is, nem tudom olvastad-e. Utána, mivel érdekel a téma, kicsit utánanéztem a netes rendelésnek, csomagáraknak. Ajánlom figyelmetekbe ezt a linket. (viszonylag) olcsó a szett, és mindent tartalmaz ;)
2010. máj. 23. 19:59
 12/14 anonim válasza:

Valamiért nem rakja be a linket :/

Megkeresem újra neked :D

Írjál, mi van a dologgal? :D

2010. máj. 24. 09:52
 13/14 anonim válasza:

[link]

Ha a "tetejéről" jön be, katt oda, hogy "kattints ide a legjobb ajánlathoz" :) Remélem tudtam segíteni :)

2010. máj. 24. 09:55
 14/14 anonim ***** válasza:

igaz én nem vagyok debreceni de megnéztem a [link] és ott azt írja hogy:

1.Nailshop BT - Miklós út 26.

2.Orchidea Parfüméria - Piac u.41.

3.Wella Fodrászcikk - Szent Anna u. 48

a 3közül biztos lehet min. az egyikbe kapni. én is erről az oldalról néztem meg hogy Miskolcon hol lehet kapni és ott tényleg volt :)

2010. aug. 14. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!