Hol vegyek körömnyomdát? A internetes rendelésen
kívül.
www.koromnyomda.hu Itt a forgalmazótól tudod megrendelni, van hozzá lakk is : )
Egyébként fodrászkellékesnél, nagyobb áruházakban szokott lenni. Én egy nagyáruházban vettem, igaz, Budapesten.
2009. jún. 10. 18:47
2/14 A kérdező kommentje:
és mennyiért? mi volt a szettben? miylen színű lakkokal jó dolgozni..
Első vagyok.
Én 4900 Forintért vettem. A szett tartalmazott két sablont, három lakkot (fekete, fehér, rózsaszín), strasszköveket, magát a nyomdát, a lehúzót, és egy plácát, amivel könnyebb feltenni a strasszokat.
Francia manikűrhöz a feketét szoktam használni (de bármilyen kidobásra szánt, "nyúlós" sűrű lakk megteszi, ugyanis csak az tapad bele a mintába, színes lakkokhoz fehéret, feketéhez pedig a rózsaszínt : )
2009. jún. 10. 19:20
4/14 A kérdező kommentje:
de jó !jó olcsó és mennyi cucc van benne!,amit lehet rendelni 5000 körüli szett annak kevesebb a tartalma.+ a postaköltség ami olyan 1200 körül van .de ha átutalással rendelem akkor 450 FT azt írja-> tehát sokkal olcsóbb nem kell plusz 1200-t fizetni mert futár hozza ugye jól gondolom?.
de kár hogy itt nincs Debrecenben ilyen..jobban szeretném élőben is megnézni mielőtt megveszem.
Nem tudom, hogy netes rendelésnél hogy van, mert én személyesen vettem, ebben sajnos nem tudok segíteni :$ De kérdezz körbe a baráti körödben, hátha megtetszik valakinek, és akkor el tudjátok felezni a postaköltséget. Egyébként sok körmös használja már a nyomdát díszítésre, esetleg ha tudsz olyat, aki használ ilyet, kérdezed meg, hogy hol vette, vagy ha rendelne magának sablont, akkor rendeljen neked egy készletet, akkor is el tudjátok felezni a postaköltséget!
2009. jún. 10. 23:03
láttam vmi hasonlót a rossmanban. de nem tudom, h jóra gondolok-e:)
2009. jún. 11. 15:42
7/14 A kérdező kommentje:
tényleg? örülnék ha lenne arossmannban..
de mit is láttál pontosan? neked van körömnyomdád?
nincsen, nem is hallottam róla, ezért is néztem meg h a rossmanban mi lehet ez a dolog. nem volt rajt magyar leírás, de volt benn azt hiszem 1 v 2 körömlakk meg vmi nyomdaszerű bigyó meg vmi sablonok szettben. a hátulján lévő képes útmutató vmi olyan használatot mutatott, h a azzal az izével vmi mintát tudsz nyomni a körömlakkba:) nem igazán értek hozzá, szóval nem tudom, hogy ez olyasmi-e amire gondoltál. talán a miss sporty v az essence pultjánál láttam, mert több ilyen körömápoló új terméket reklámoztak a rossmanban. remélem segítettem valamit
2009. jún. 15. 14:41
9/14 A kérdező kommentje:
és te hol laksz? melyik rossmannban láttál iylet,
[link] nem vmi ilyesmi volt?
zalaegerszegi vagyok és egy átltag rossmanban:) azt hiszem ilyesmi volt, de kisebb, talán ennek az "egyszerűsített" változatát láthattam. ahhoz csak egyfajta minta volt, vmi virágos azt hiszem
2009. jún. 22. 14:03
Kapcsolódó kérdések: