Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vegyek körömnyomdát? A...

Hol vegyek körömnyomdát? A internetes rendelésen kívül.

Figyelt kérdés
Debrecenben szeretnék venni, már nétem amugy vaterán teszveszen is ,de nincs hozzá lakk ráadásul egyik sem debreceni
2009. jún. 10. 18:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

www.koromnyomda.hu Itt a forgalmazótól tudod megrendelni, van hozzá lakk is : )

Egyébként fodrászkellékesnél, nagyobb áruházakban szokott lenni. Én egy nagyáruházban vettem, igaz, Budapesten.

2009. jún. 10. 18:47
 2/14 A kérdező kommentje:
és mennyiért? mi volt a szettben? miylen színű lakkokal jó dolgozni..
2009. jún. 10. 18:57
 3/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én 4900 Forintért vettem. A szett tartalmazott két sablont, három lakkot (fekete, fehér, rózsaszín), strasszköveket, magát a nyomdát, a lehúzót, és egy plácát, amivel könnyebb feltenni a strasszokat.

Francia manikűrhöz a feketét szoktam használni (de bármilyen kidobásra szánt, "nyúlós" sűrű lakk megteszi, ugyanis csak az tapad bele a mintába, színes lakkokhoz fehéret, feketéhez pedig a rózsaszínt : )

2009. jún. 10. 19:20
 4/14 A kérdező kommentje:

de jó !jó olcsó és mennyi cucc van benne!,amit lehet rendelni 5000 körüli szett annak kevesebb a tartalma.+ a postaköltség ami olyan 1200 körül van .de ha átutalással rendelem akkor 450 FT azt írja-> tehát sokkal olcsóbb nem kell plusz 1200-t fizetni mert futár hozza ugye jól gondolom?.

de kár hogy itt nincs Debrecenben ilyen..jobban szeretném élőben is megnézni mielőtt megveszem.

2009. jún. 10. 19:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy netes rendelésnél hogy van, mert én személyesen vettem, ebben sajnos nem tudok segíteni :$ De kérdezz körbe a baráti körödben, hátha megtetszik valakinek, és akkor el tudjátok felezni a postaköltséget. Egyébként sok körmös használja már a nyomdát díszítésre, esetleg ha tudsz olyat, aki használ ilyet, kérdezed meg, hogy hol vette, vagy ha rendelne magának sablont, akkor rendeljen neked egy készletet, akkor is el tudjátok felezni a postaköltséget!
2009. jún. 10. 23:03
 6/14 anonim ***** válasza:
láttam vmi hasonlót a rossmanban. de nem tudom, h jóra gondolok-e:)
2009. jún. 11. 15:42
 7/14 A kérdező kommentje:

tényleg? örülnék ha lenne arossmannban..

de mit is láttál pontosan? neked van körömnyomdád?

2009. jún. 12. 11:43
 8/14 anonim ***** válasza:
nincsen, nem is hallottam róla, ezért is néztem meg h a rossmanban mi lehet ez a dolog. nem volt rajt magyar leírás, de volt benn azt hiszem 1 v 2 körömlakk meg vmi nyomdaszerű bigyó meg vmi sablonok szettben. a hátulján lévő képes útmutató vmi olyan használatot mutatott, h a azzal az izével vmi mintát tudsz nyomni a körömlakkba:) nem igazán értek hozzá, szóval nem tudom, hogy ez olyasmi-e amire gondoltál. talán a miss sporty v az essence pultjánál láttam, mert több ilyen körömápoló új terméket reklámoztak a rossmanban. remélem segítettem valamit
2009. jún. 15. 14:41
 9/14 A kérdező kommentje:
és te hol laksz? melyik rossmannban láttál iylet, [link] nem vmi ilyesmi volt?
2009. jún. 15. 16:00
 10/14 anonim ***** válasza:
zalaegerszegi vagyok és egy átltag rossmanban:) azt hiszem ilyesmi volt, de kisebb, talán ennek az "egyszerűsített" változatát láthattam. ahhoz csak egyfajta minta volt, vmi virágos azt hiszem
2009. jún. 22. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!