Melyik a kedvenc alapozótok és púderetek?
Figyelt kérdés
Hol lehet kapni és kb. mennyibe kerül? :)2012. márc. 11. 20:19
1/8 anonim válasza:
egyértelmű alapozóba ő:)) soha nem is fogok váltani,mert pont azt nyújta amit kell:) takarja amit kell,közben pedig mintha rajtam se lenne:) aztán végigfutok arcomon bronzosító púderrel ami Vivien márkájú és kész a természetes barna bőr:))
2/8 anonim válasza:
azt nem írtam oda hogy kb 2500 ft és minden drogériában kapható, sokáig elég mivel pumpás,így a kellő mennyiséget viszi a kezedbe:)
3/8 anonim válasza:
Alapozót nem használok, púdert csak azért, hogy ne legyen fényes az arcom.
Avonosat használok (most jött nemrég be)
4/8 anonim válasza:
alapozó: ami teljesen bevált, most vettem. Essence soft touch mousse habállagú alapozó :) mintha rajtam se lenne kb :)
Púder: NYC smooth skin púder :)
(korrektor szintén essence,rúzsos formájú) :)
16L
5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
utolsó: sokan írták, hogy az essence soft touch mousse alapozója nehéz érzés és kiszárítja a bőrt..szerinted megéri??
2012. márc. 11. 20:54
6/8 anonim válasza:
bourjois bio détox <3 3200ft körül van, a douglasban és a müllerben tuti lehet kapni :)
7/8 anonim válasza:
Én Astor Mattitude-t használok évek óta és nagyon szeretem.Ennek az ára 3600ft körül van,de nekem félévig betart.
8/8 anonim válasza:
Catrice vagy Max Factor ami nekem bevált.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!