Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hány alapozótok van és milyenek?

Hány alapozótok van és milyenek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 6. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Rimmel London Stay Matte

Couleurs Nature Yves Rocher

2012. febr. 6. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Avon Calming effects, felejthető, nem is használom hónapok óta. Helyette BB krémet, a Missha Perfect Covert, nagyon szeretem. :)
2012. febr. 6. 16:55
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

rimmel stay matte -> szörnyű, meg ne vedd, főleg ha zsíros a bőröd

alverde camouflage -> nagyon szeretem, igaz nem egész arca használom, mert úgy nagyon maszkos lenne, de szem alá, korrektornak szuper :)

2012. febr. 6. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
Maybelline Affinitone, Alverde Camouflage
2012. febr. 6. 19:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

BB krém-Missha Perfect Cover

Mac Studio Fix Fluid

2012. febr. 6. 19:45
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
1 : Lora
2012. febr. 6. 19:58
 7/11 Becevio válasza:
Maybelline: Dream satin liquid - az árához képest nem rossz, de zsíros bőrre nem jó, és nem túl tartós púderrel se.
2012. febr. 7. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:
MAC (alapozo+puder egyben)Jol takarja a bor hibakat es szuper a hasznalata, nem kell kenceficezni, csak egy vastag ecsettel felviszed es kesz. Nyaron olyat hasznalok amiben van UV vedo, altalaban Lancome.
2012. febr. 12. 00:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Most 3 van.

- NYC: elég rossz, de szerencsére nem sok van benne (így is lehet a kukában köt ki még azelőtt, hogy elhasználnám). Rossz a fedése, túl fényes még púderrel is, hamar lejön, szóval vacak.

- Rimmel Stay Matte: ezt sem szeretem, olyan, mintha olajos lenne, nem fed rendesen és fénylik a bőröm tőle. Ráadásul a legvilágosabb van, de az is túl sötét.

- Essence Soft Touch Mousse: nekem ez szinte tökéletes, nagyon szeretem. Biztos, hogy megint meg fogom venni.

2012. febr. 12. 09:44
 10/11 anonim válasza:

Rimmel London Renew & Lift ( nem ajánlom senkinek mert hamar lejön és nem éri meg az árát..)

Maybelline Affinitone ( imádom nagyon jól fed :DD )

Compact Powder by H&M ( A Maybelline után szoktam használni és ez a kettő eggyütt nagyon szép eredményt ér el )

2012. febr. 12. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!