Hány alapozótok van és milyenek?
Rimmel London Stay Matte
Couleurs Nature Yves Rocher
rimmel stay matte -> szörnyű, meg ne vedd, főleg ha zsíros a bőröd
alverde camouflage -> nagyon szeretem, igaz nem egész arca használom, mert úgy nagyon maszkos lenne, de szem alá, korrektornak szuper :)
BB krém-Missha Perfect Cover
Mac Studio Fix Fluid
Most 3 van.
- NYC: elég rossz, de szerencsére nem sok van benne (így is lehet a kukában köt ki még azelőtt, hogy elhasználnám). Rossz a fedése, túl fényes még púderrel is, hamar lejön, szóval vacak.
- Rimmel Stay Matte: ezt sem szeretem, olyan, mintha olajos lenne, nem fed rendesen és fénylik a bőröm tőle. Ráadásul a legvilágosabb van, de az is túl sötét.
- Essence Soft Touch Mousse: nekem ez szinte tökéletes, nagyon szeretem. Biztos, hogy megint meg fogom venni.
Rimmel London Renew & Lift ( nem ajánlom senkinek mert hamar lejön és nem éri meg az árát..)
Maybelline Affinitone ( imádom nagyon jól fed :DD )
Compact Powder by H&M ( A Maybelline után szoktam használni és ez a kettő eggyütt nagyon szép eredményt ér el )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!