Piercing? Segítség!?
Légyszíves irjátok oda a válasz sorszámát!Kösszi
1. Ha köldök piercin-get szeretnék csináltatni akkor az nagyon fájni fog? 2. És a lefagyasztás hogyan történik! 3. És utáánna ha majd egyszer kiveszem a pearcinget akkor egy nagy lyuk lesz a helyén, vagy összenő és nem is fog látszani! 4. Mennyi a gyógyulási ideje? 5. és nem lehet majd strandolni? 6. ajánljátok 15 évesen? 7. nagyon huzós dolog?
én személyesen nemtudom,de barátnöm csináltatott,végig fogtam a kezét és a övetkezöket tudom mondani :
lefektették egy asztalra ráfujt az ember fagyasztósprayt és utána már szurta is... barátnöm majdnem odahalt ugy fájt neki :S és még utána is napokig,sőt már lassan 1 honapja megvan neki és még néha még mindig elöfordul :S a gyógyulási ideje változó elvileg 1-2 jónap,strandolni sztem már az első hónap után mehetsz,de fertőtlenitsd mindenféleképpen betadinnal. :) nem korhoz kötött,de szakemberhez menj,ahol megcsinálják szülöi beleegyezéssel :D
remélem segitettem vmennyit.
Nekem lidocaint fújt rá,várt pár perct közben az anyja megfogta a kezem.én egy nyomást éreztem de fájdalmat nem.
utána ha kiveszed lesz egy pici lyuk de összeforr...nekem ki kellett venni vadhús miatt,összenőtt de még látszik
kösszi a válaszokat!
Bocsi de nem tudom!XD
Mit jelent az a vadhus??
A vadhús az szó szerint egy húscafat,ami nekem a lyukból nőtt,először picike volt nem is foglalkoztam vele,aztán menőtt és elég látványos volt.A sebészeten jól le is szidtak XD,paráztam is,hogy mi lesz,kivágják vagy mi,de nem egyszerűen csa lefagyasztották,illetve szárították:)
Bnőimnek is volt és ők újra szúratták,azután már nem nőtt vissza.
Fura,hogy nem érzéstelenítettek titeket,én bele is haltam volna.Egyik osztálytársamnak a barátja csinálta a szúrást neki nem fjt pedig ő sem érzéstelenítettek.Csak arra figylej,hogy olyan szalonba men ahol tutira van érzésteleníts és igényesek.Az ilyen plázás pc-sek elég gázosak azért:S
1. nekem kb 2 hónapja van, nem fájt a szúrás, kicsit kellemetlen érzés, de kibírható pl mint egy védőoltás
2. ráfúj a piercinges fagyaszósprayt és utána átszúrja
3. egy kicsi lyuk lesz a helyén
4. 2-3 hónap
5. 1 hónapig biztos nem, de úgyis látod, hogy mennyire van meggyógyulva
6. ha már legalább fél éve szeretnél, akkor mehet
7. egyáltalán nem :)
+1: ha nagyon érdekel a szúrás, youtube.com belly button piercing ezt írd be millió video lesz, ahol szúrják (de nézni rosszabb, mint átélni:D)
Én jegelem, és nálam sosem volt panasz, nem szoktak érezni semmit.A gyógyulás ideje emberfüggő, meg attól is nagyban függ, hogy jól ápolod-e, de jó szakember elmondja hogyan, hányszor kell(akár fél év is lehet!). 4hétig nem mehetsz szoliba, közvetlen napra, strandra, tóra stb. utána természetesen bármit. Én 13 évesen csináltattam, nem éreztem semmit, és azóta is szépen meggyógyult. Ha kiveszed apró lyuk marad, kb mint egy benőtt fül, szal nagyjábol észrevétlen.
egy piercer
1.Nekem nem fájt.
2.Én érzéstelenítőnek nem fagyasztást kértem hanem olyat amit a fogorvosnál adnak és az nagyon jó !
3.Szerintem egy kis lyuk fog maradni de nem túl nagy.
4.Kb.1,5-2 hónap alatt nekem meggyógyult.
5.Ha meggyógyult nyugodtan mehetsz strandra.
6.Én 13 vagyok és kb. fél éve csináltattam.
7. nem, csak egy hétig ne tesizz mert nagyon szar lehajolni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!