Hogyan kell szedni a szemöldököt? Még sosem szedtem, de már szinte összenőtt. Ez gáz? Mit kell tennem? Tanácsokat várok!
Ha sosem szedted, ne otthon kezdd el egyedül! Menj el egy prfi kozmetikushoz, és kérj szemöldökgyantázást.
Kb 10 percedbe és 500 Ft-odba kerül.
Szólj neki, hogy ne szedje vékonyra, mert az természetellenes, és lehet, hoyg később vissza se nő!
Ezt jó volna kiszedni. Én magamnak csináltam, és szeretem. A mai napig magamnak csinálom. Pár száz forint a drogériákban egy csipesz, és te alakíthatod. Először az összenőtt szemöldökrészt szedd egy kicsit az orrod vonaláig. És azok a szőrszálak amelyek kilógnak a orból ugyan erre a feladatra várnak. Ha még mindig túl vastagnak találod soronként haladj! SOHA FENTRŐL LEFELE! MERT elégggé vicces lesz a végeredmény. Vékony az nem divatos, nem természetes. Ügyelj arra, hogy a szemöldököd 2/3 része felfele íveljen 1/3 része le. Persze lehet, hogy neked egyenes a szemöldököd.
Persze tényleg a kozmetikus is megsinálja, csak őnála fáj. Ha magadnak csinálod akkor is fáj, de ha a bőrödet felfelé húzod akk nem. Jah és még egy valami ha érzékeny a bőröd vizes zsepivel/ jéggel dörzsöld be. A művelet után tegyél rá nyugtató krémet. Utána egy ki ideig 1- maximum!!!1,5 óráig piros lesz a bőröd ezért ez után ne menj egyből közösségbe! Remélem segítettem.
szia!
hasznos ez a youtube ugy gondolom itt egy video
http://www.youtube.com/watch?v=PugziVUikEg
de oldalt lejjebb találsz még ezzel kapcsolatos videokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!