A hugom 13 éves és festi a körmét meg a szemét magassarkúban jár mindenhova még suliba is most meg töllem kérdezte meg hogy ragaszthat e műszempillát mit tegyek?
kedves utolsó!
szerinted az tényleg normális, hogy egy 7.-es lány úgy néz ki a smink, magassarkú, müköröm után mint egy 18éves? könyörgöm...általános iskolárol beszélünk....legalább a középsikolát érje már el az a kicsilány....én nyolcadikba kezdtem annyira sminkelni, hogy szemcerkát használtam azt jóidő....körmöt nem engedtek hogy fessünk a suliba alapjáraton, örültünk ha nyáron a szünetbe kifesthettük....persze...mókának el megy...de ez már tulzás ennél a kislánynál...normális keretek között kell tartani...
23l
sztem nyugodtan engedd meg neki én 13 évesen mentem gimibe és ott egy csomó csaj festette magát meg tűsarkúban (próbált) járni.
ma már itt tart a világ, ezt fel kéne fogni mindnekinek, aztán meg nehogy miattad nézzék ki.
mondjuk max azért nem engedném, mert biztos rohadt drága, mint ahogy minden ilyen hülyeség, költse a pénzét vmi értelmesre, de ha mindenképp ez kell, hát hajrá
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!