Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerinted szép a körmöm?

Szerinted szép a körmöm?

Figyelt kérdés
[link]
2012. márc. 3. 21:46
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

"Pesrze, hogy elviselem a negativ véleményeket."- Erre irtad h majdnem?

Bocsi, most nem találtad el,én nem vagyok te.xD sztem menj aludni, kicsit unalmas vagy :P

2012. márc. 3. 22:23
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

őszintén :

szerintem azért nem szép mert a fehér olyan "piszkos" hatást kelt mert alatta szürke a körmöd.

A formája és hossza szerintem pont jó!! máskor kend le mégegyszer fehérre. Tudom siettél hát nem könnyű szabad kézzel mosolyvonalat rajzolni nekem még talán a bal kezemen megy, de már fordítva nem ,gyakorolni kell, avyg sablont kell használni.

Szerintem a sima fehérvég a legjobb én nem szoktam mást ráfesteni

2012. márc. 3. 22:40
 23/31 A kérdező kommentje:

öszintén:

mért nem igy kezdted? Az nem is fehér akart lenni, igazából fehérre van festve a vége tényleg, de szürkével mindig átfestem mert nekem ugy tetszik, szóval direkt csináltam ilyenre, nem pedig a körmöm piszkos, azt nem szokásom csinálni!!

Örülök ha a többi tetszik..

2012. márc. 3. 22:50
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
hányás...
2012. márc. 3. 23:09
 25/31 anonim ***** válasza:
88%
...és a pofád is nagy
2012. márc. 3. 23:10
 26/31 A kérdező kommentje:
ööö, ok, ez is egy vélemény!de a másik kommentet nem kellett volna irnod, ugyanis senki nem kérdezte,sztem összekevertél magaddal :P (amugy jah az vagyok mikor vlki ilyeneket irogat! és mert megtehetem) :DDDD
2012. márc. 3. 23:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Ha a megtehetem alatt azt érted, hogy a számítógép mögött senki nem bír szembe köpni, akkor igaza van.

Amúgy szeretlek :D

2012. márc. 3. 23:42
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
figyi maga a minta szép lenne,meg ugy az egész az lenne ha szépen meg tudnád csinálni. ennyi.és abban is igazad van hogy élöben jobb hisz itt tizszeres nagyságban látjuk és minden apro hiba kijön. élöbe ez annyira nem feltünö de ha alaposan megnézném akkor élöben is látnám.
2012. márc. 4. 09:10
 29/31 A kérdező kommentje:

Első: inkább nem mondok semmit xDD ck azt h elvagy te kicsit tévedve!! :)

Második: Igazad van, most egyetértek :)

2012. márc. 4. 10:19
 30/31 clariss ***** válasza:
100%
gusztustalan legalább kitakarítottad volna ...:S
2012. márc. 4. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!