"Pesrze, hogy elviselem a negativ véleményeket."- Erre irtad h majdnem?
Bocsi, most nem találtad el,én nem vagyok te.xD sztem menj aludni, kicsit unalmas vagy :P
őszintén :
szerintem azért nem szép mert a fehér olyan "piszkos" hatást kelt mert alatta szürke a körmöd.
A formája és hossza szerintem pont jó!! máskor kend le mégegyszer fehérre. Tudom siettél hát nem könnyű szabad kézzel mosolyvonalat rajzolni nekem még talán a bal kezemen megy, de már fordítva nem ,gyakorolni kell, avyg sablont kell használni.
Szerintem a sima fehérvég a legjobb én nem szoktam mást ráfesteni
öszintén:
mért nem igy kezdted? Az nem is fehér akart lenni, igazából fehérre van festve a vége tényleg, de szürkével mindig átfestem mert nekem ugy tetszik, szóval direkt csináltam ilyenre, nem pedig a körmöm piszkos, azt nem szokásom csinálni!!
Örülök ha a többi tetszik..
Ha a megtehetem alatt azt érted, hogy a számítógép mögött senki nem bír szembe köpni, akkor igaza van.
Amúgy szeretlek :D
Első: inkább nem mondok semmit xDD ck azt h elvagy te kicsit tévedve!! :)
Második: Igazad van, most egyetértek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!