Mivel erősítsem a körmöm, hogy ne törjön le mindig és nőjön meg szép nagyra? Mivel kenjem, vagy ilyesmi?
Olvastam, hogy nem jó neki a körömlakk sem. Én ám szeretném ha szépen kifesthetném a (remélhetőleg leendő) nagy körmöm.
Mit tegyek? Manikűrösre nem nagyon telik, hogy mindig oda járjak.
15/L
+ olvastam, hogy több rétegben vigyük fel a körömlakkot, így sokáig bírja. Én ha egynél több réteget teszek, az egész lakk egybe felválik akár pár óra után.
Miért?
Van direkt erre a célra körömlakk,átlátszó.
Vagy szedj Revalid kapszulát.
Olvastam és régen anya is használta a citromos vizet. Abban tartotta a körmeit percekig.
Azt ám nem tudom, hogy erre a citromlé(+víz) is jó, vagy csak a citrom kifacsart leve(+víz)
És ha egyszer használom, azt ha félreteszem másnap, és több napon keresztül is használhatom?
Köszönök előre is minden segítséget.
Nekem a lovely körömerősító lakk nagyon sokat segített. Sokkal erőseb, egészségesebb a körmöm mióta használom és gyorsabban is nő! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!