Jók a Labellók?
Első kommentelőnek üzenem, hogy márpedig van ilyen! Én is azt hallottam x-edik embertől, hogy direkt olyan anyagokat tartalmaz, amitől kiszárad a szád, és így folyamatosan igényelni fogja --> több használat --> hamarabb elfogy --> hamarabb veszel másikat.
Én is labello függő vagyok lassan 2 éve, de ez legyen a legnagyobb függőség minden ember életében ezt kívánom!!:)
Amúgy én áttértem a BEBE-re, fele annyiba kerül, és nekem sokkal jobb!
2x vettem, de nekem ELOLVADT mindkettő:D
pedig nem is nyár, hanem télen volt. beraktam a táskámba, és amikor kinyitottam full megpuhult, aztán a fele a számon maradt. oké, vettem egy másikat, kb ugyanez történt.
azóta nem vásárolom.
Nagyon jók.
A legjobb a Hydro Care,mert az desztillált vizet tartalmaz;kellemes natúr illata van;nem látszik,ha felkened;hamar beszívódik és jól hidratál.
Én csak labello classicot használtam, most is az van. Igazából nem annyira vagyok megelégedve vele. Amikor nincs kiszáradva a szám, reggel sminkelés előtt nagyon jó, kicsit hidratálja az ajkakat, amin ugye jobban fest a smink. De ha száraz a szám, akkor alig használ valamit. Szóval pont akkor nem jó, amikor kellene.
Viszont a blistex és a carmex nagyon jó! Egyszer, amikor nagyon ki volt száradva a szám, szinte már cserepes volt, tesóm blistex ajakápolóját használtam egyszer (!) és elmúlt a szárazság.
6-700Ft körül van mindkettő, de sokáig elég tesómnak, szóval megéri azt mondja. Ha elfogy a labellom, én is blistexet vagy carmexet fogok venni.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!