Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A parfümöt hova kell fújni,...

A parfümöt hova kell fújni, hogy sokáig érezhető legyen?

Figyelt kérdés
Mert nem tudom, de ha a pólómra fújom, tuti kifújja a szél, vagy nem tom, de nem érezni utána már, ha sétálok az utcán.
2012. febr. 22. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyakra fújd! Nekem több óra múlva is érződik. Vagy szokták még csuklóra,hajra,fül mögé...
2012. febr. 22. 15:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pólóra ne, foltos is lehet tőle. Nyakra szokás, kétoldalra az állad tövébe.
2012. febr. 22. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Így van, nyakra, csuklóra fújd! Én a hajamra is szoktam. :)
2012. febr. 22. 15:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
fül mögé és nyakra :) legalábbis úgy szokás..:)
2012. febr. 22. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Fül mögé, nyakra, csuklóra. A magyarázat pedig az, hogy itt a legmelegebb a bőr felülete és innen jobban párolog, mint más testrészekről.
2012. febr. 22. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fül mögé, áll alá, csukló
2012. febr. 22. 16:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Én a csuklómra, a fülem mögé és az állam alá szoktam fújni 1-1-et. :)

Egyébként azt olvastam, hogy ha vékonyan bekened pl. a csuklód vazelinnal és úgy fújsz rá parfümöt tartsabb lesz az illat. Én próbáltam is, igen, sokáig érződött, de szerintem nem tovább, mint vazelin nélkül :D

16/L

2012. febr. 22. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Én fül mögé szoktam, meg csuklóra, meg picit messzebről befújom magam szemből, és belesétálok.:D Hajamra én nem szoktam, mert az alkohol miatt szárítja a hajat.:D Persze ekkora mennyiségben nyilván nem akkora baj, de én oda speciel nem szeretem fújni.:) Nyáron, ha trikóba vgay nem ilyen beöltözött ruhába vagyok akkor a mellkasomra szoktam a végén egy picit.
2012. febr. 23. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!