Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Parfümöt szeretnék venni ami...

Parfümöt szeretnék venni ami erős, de mégis kellemes és sokáig érezhető az emberen. Ti milyet használtak és mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 21:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Gucci Rush, Lolita Lempicka

[link]

Eddig mindenki dicsérte, főleg a lolit.

2010. nov. 1. 21:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a kedvenceim:

Tommy Hilfiger: Tommy Girl

D&G-Light Blue

Revlon: Charlie White

Mexx: Mexx Woman

Givenchy: Hot Couture

Az áruk attól függ, hol veszed meg: Csilivili parfümériákban nagyon mélyen a tárcádba kell nyúlnod, ott a Mexx meg a Revlon kivételével 10-15 ezer felett kezdődnek ezek egy kicsi 30 ml-es üvegnél is, ám ha online shop-ban rendelsz vagy nagyobb aluljárók eldugottabb üzleteiben veszed meg, jobban jársz, én mindig a Délinél szoktam venni, még a netes rendelésnél is olcsóbb. Pl a Tommy Hilfiger Douglasban 30 ml 9900 ft, az említett üzletben csak 6200.. nagyon nem mindegy.

2010. nov. 1. 21:37
 3/4 anonim ***** válasza:

az új playboy nagyon jó és tartós

vagy ha picit gellyebet akarsz vattacukrosat pink sugár Nagyon bejön a pasiknak

Vagy paris hilton fekete csíkos parfümje

2010. nov. 1. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Calvin Klein EUPRHORIA
2010. nov. 2. 05:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!