Ti ha tehetnétek milyen parfümöt szeretnétek kipróbálna ha csak egyszer is?
Figyelt kérdés
Én amit kipróbáltam és vettem az a coco chanel mademoiselle nekem nagyon bejött az illata.2012. febr. 18. 16:20
1/8 anonim válasza:
Rihanna parfümje érdekelne, de 14.000 Ft.
2/8 anonim válasza:
Állítólag nagyon megosztó parfüm. Valaki nagyon imádja vagy nagyon utálja. Szívesen kipróbálnám rajtam milyen lehet.
3/8 anonim válasza:
Marc Jackobs - Daisy, főleg a naaagy kiszerelésben :D A legnagyobban.
4/8 anonim válasza:
Ezt bármikor meg lehet tenni, ha veszed a fáradságot és bemész egy Douglasba. A Mademoiselle egy nagyon (szerintem méltatlanul) felkapott illat és bár a nevében kisasszonyos, nekem egy gazdag, sznob vénasszony jut eszembe róla. Nekem is volt mintám belőle, pasiknak tetszett, de nekem nem. Mondjuk ez ízlés dolga, én a citrusos, könnyű "tisztaságillatokat" szeretem, amire tipikus példa az egyik örök kedvencem, a DKNY Women. Úgy tudom, nagyon hasonló a kategóriában a Gucci Envy és az Armani Aqcua Di Gioa, szóval ezeket fogom legközelebb kipróbálni.
5/8 laci911 válasza:
[link] de ez még nagyon akciósan is 15eft
6/8 anonim válasza:
Avril parfümjét de nem a pink színűt hanem a sötét lilát a Black star-t *.* de drága ='((
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Na azóta tettem próbát az Armani Acqua di Gioa-val. Nem volt rossz, elég tartós is volt, de az én ízlésemnek túl cukros lett egy idő után. Aki szereti a könnyed, friss, tiszta de mégis édes illatokat, annak nagyon jó lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!