Kilencedikesek mennyire sminkelitek magatokat a suliban?
Amúgy baromi vicces, hogy minden fiú itt elkezdi, hogy őt csak a természetes lányok érdeklik, aztán való életben bárhova nézek, minden csaj, aki rendesen sminkel (nem feltétlenül úgy, mint egy lotyó, de azért elég sokat használva) vonzza a fiúkat, a lányok, akik nem használnak semmit szinglik, akik természetesen sminkelnek (erre mondják a fiúk, hogy nem használ sminket, közben igazából sminkelnek, csak a fiúk egyáltalán nem értenek hozzá, így azt hiszik, hogy így néz ki alapjáraton), azok meg úgy közepesen: nem maradnak egyedül, de nem is állnak sorban a fiúk.
Amúgy én BB krémet használok, szemceruzát, púdert, pirosítót, szájfényt, korrektort, tust és szempillaspirált. Azon is évekig gondolkoztok, hogy vegyetek-e egyáltalán szepillaspirált, tehát ez így soknak tűnhet, de nagyon kevés kell mindenből, és jól fog kinézni.
A másik , amit sok helyen láttam, hogy az alapozó roncsolja a bőrt. Igazából ma már olyan alapozók vannak, amik nem hogy roncsolnak, hanem segítenek a bőrödnek, mivel direkt bőrhibákra vannak kitalálva. Persze nem kell belőle sok. Én egyszerűen élvezek sminkelni, nem igazán érdekel, hogy tetszek-e a fiúknak, de nem is vagyok igénytelen. Nem kell túlspilázni.
Pont így.
Primer
BB-CC krém
Átlátszó púder
Korrektor
Highlighter
Pirosító
Barna szemhéj púder
Tus
Szemhéjceruza
Szempillaspirál
Szemöldökspirál(igen spirál)
Etude house, Tony moly és essence termékek.
Ez így soknak tűnik, de nem az ^-^
a végeredmény nem túl feltűnő mert sötét a szemem és mandula alakú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!