Hol szurathatok intimpiercinget? :D
Figyelt kérdés
kell szülöi bele eggyezés?? 15/l2012. febr. 16. 17:04
1/25 anonim válasza:
van egy olyan érzésem, hogy piercingesnél... minek neked 15 évesen? természetesen kell beleegyezés (már ha persze nem a putriba szeretnéd csináltatni, ahol szarnak a fertőtlenítésre és minden betegséget elkapsz)
2/25 A kérdező kommentje:
jajó anya úgy is meg engedi :)))
2012. febr. 16. 17:31
3/25 anonim válasza:
Anyáddal együtt járjátok most a 8.-at?:D
4/25 anonim válasza:
Ha pesti vagy, én tudok ajánlani jó helyet!
5/25 A kérdező kommentje:
gimiben vok elsős-.-"
2012. febr. 16. 17:35
7/25 A kérdező kommentje:
mert mi bajod?o.o
2012. febr. 16. 18:14
8/25 anonim válasza:
Nekem semmi, inkább csak röhejes vagy, intimpiercing 15 évesen? Anyád is értelmes lehet...
Amúgy 1. meg a 4. vagyok, a 2. valaki más (csak mert látom ugyanaz a százalék.. :D)
9/25 anonim válasza:
Felnőtteknél is undorító szerintem, kislányoknál pedig nem csak undorító de szánalmas is.
Őszintén kívánom neked, hogy igenis szúrasd ki és gennyesedjen meg gyulladjon be. Egészségedre! (Arra megy.)
10/25 anonim válasza:
Azt se tudod hol szúrathatsz, mondd mégis mit akarsz? :/ Anyádat mélységesen elítélem. Nem értem, a szülők is igazán megerőltethetnék magukat és nemet mondhatnának az efféle kérésekre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!